STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Έντονη αντιπαράθεση Κλάτενμπεργκ - Σιδηρόπουλου για το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στα ματς των εθνικών Πολωνίας και Ελβετίας
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στα ματς των εθνικών Πολωνίας και Ελβετίας AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS, FILE

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε λεκτική αντιπαράθεση με τον Τάσο Σιδηρόπουλο με αφορμή το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο σύμφωνα με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή ήταν επιθετικό φάουλ.

Ο αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, είχε τηλεδιάσκεψη την Δευτέρα (23/11) με τους διαιτητές της Super League Interwetten για τις επίμαχες φάσεις της 9ης αγωνιστικής. Εκεί, οι τόνοι ανέβηκαν με τον Τάσο Σιδηρόπουλο για την φάση του δεύτερου γκολ του Δικεφάλου.

Ο Αγγλος τόνισε πως υπάρχει επιθετικό φάουλ από τον Τσόλακ στην αρχή της φάσης, κάτι που είπε και στην ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων που κάνει κάθε αγωνιστική, με τον Έλληνα ρέφερι να αντιδράει σε όσα άκουγε.

"Είναι φάουλ και υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσω", είπε ο Κλάτενμπεργκ, με τον Σιδηρόπουλο να του απαντά ότι για εκείνον δεν ήταν φάουλ και έτσι είδε. Εκεί ο Κλάτενμπεργκ είπε τη λέξη "Bullshit" και ο διεθνής ρέφερι ζήτησε να μάθει με ποια κριτήρια ήταν επιθετικό φάουλ, χωρίς όμως να δοθεί περαιτέρω συνέχεια.

Οι υπόλοιποι διαιτητές δεν πήραν θέση και παρακολουθούσαν την στιχομυθία, με την ένταση να είναι αρκετά μεγάλη ανάμεσά τους.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ