ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ανσού Φάτι: "Πρέπει να ζήσω το χειρότερο μέρος του ποδοσφαίρου, αλλά δεν θα τα παρατήσω"

Ο Άνσου Φάτι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Άνσου Φάτι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα @ 2021 LALO R. VILLAR / AP IMAGES

Ο Ανσού Φάτι με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε ότι πρέπει να περάσει για μια ακόμα φορά στην καριέρα του το πιο "δύσκολο μέρος του ποδοσφαίρου", αλλά δεν θα τα παρατήσει, ευχαριστώντας όσους του έστειλαν μήνυμα στήριξης.

Ο Ανσού Φάτι έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αναφέρεται στον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός δράσης για δύο μήνες, για τον οποίο ενδεχομένως να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, αν και δεν είναι κάτι που ο ίδιος επιθυμεί σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός θέλησε να ευχαριστήσει όσους του έστειλαν μηνύματα στήριξης και αγάπης, ενώ τόνισε ότι δεν θα τα παρατήσει ποτέ.

"Δυστυχώς, πρέπει να ζήσω το χειρότερο μέρος του ποδοσφαίρου, αλλά δεν θα τα παρατήσω. Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης που μου στέλνετε. Δεν θα τα παρατήσω ποτέ", ανέφερε στην ανάρτησή του.

Ο Φάτι επέστρεψε από σοβαρό τραυματισμό φέτος, ενώ έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής χρονιάς εξαιτίας προβλημάτων στο γόνατο του. Ο 19χρονος παίκτης των μπλαουγκράνα αποχώρησε ξανά τραυματίας στο 96ο λεπτό του αγώνα Κυπέλλου της Μπαρτσελόνα με την Μπιλμπάο, ενώ αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια από τον αγωνιστικό χώρο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ