ΑΕΚ

Ανσαριφάρντ: "Ήμουν σίγουρος ότι θα έρθουν τα γκολ"

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ EUROKINISSI

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα δύο γκολ κόντρα στον Απόλλωνα, μίλησε για την περίοδο που έμεινε "άσφαιρος", ενώ δήλωσε ανυπόμονος για την έναρξη των playoffs. (VIDEO)

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στο 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης για την 25η αγωνιστική της Super League Interwetten, καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, το γεγονός ότι αναδείχθηκε MVP του αγώνα, ενώ αμέσως μετά τη λήξη μίλησε στην κάμερα του AEK TV.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: "Φυσικά και είμαστε χαρούμενοι και συγχαρητήρια για τη νίκη μας σήμερα. Το αξίζαμε και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι. Είμαστε και πάλι στη δεύτερη θέση, σε ισοβαθμία και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό".

Για την επιστροφή του στο σκοράρισμα: "Αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους τους επιθετικούς και είναι φυσιολογικό μέσα σε μια σεζόν. Μετά τον τραυματισμό μου στο παιχνίδι με τον Άρη έχασα κάποια παιχνίδια, μου πήρε κάποιο χρόνο να επανέλθω και φυσικά ήμουν άτυχος σε κάποια παιχνίδια. Όμως, είχα αυτοπεποίθηση. Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα, πώς μπορώ να τη βοηθήσω. Είχα αυτοπεποίθηση και ήμουν σίγουρος ότι θα έρθουν τα γκολ".

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: "Πρέπει να τελειώσουμε με νίκη σε αυτό το παιχνίδι και να μπούμε στα playoffs με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία. Εκεί θα υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια, θα παίξουμε διαδοχικά ντέρμπι, θα είναι δύσκολη και ενδιαφέρουσα διαδικασία. Όμως, εγώ προσωπικά ανυπομονώ για τα playoffs, γιατί θα είναι μεγάλα παιχνίδια και ωραία παιχνίδια".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ