ΑΕΚ

Ανσαριφάρντ: "Χαρούμενος που σκόραρα, θα δωρίσω το βραβείο του MVP στη σύζυγό μου"

Ο πανηγυρισμός του Ανσαριφάρντ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη Super League Interwetten.
Ο πανηγυρισμός του Ανσαριφάρντ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μετά από τη νίκη της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στα γκολ, ενώ έκανε πλάκα στη σύζυγό του υποστηρίζοντας ότι θα της δωρίσει το βραβείο του MVP για τα γενέθλια της.

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 2-0. Ο Ανσαριφάρντ ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αφού σκόραρε και τα δύο τέρματα, ενώ επέστρεψε στο σκοράρισμα μετά από περίπου δύο μήνες.

Στις δηλώσεις του στη Nova μετά από το τέλος του αγώνα τόνισε ότι η ομάδα του είχε χάσει την αυτοπεποίθησή της στα τελευταία παιχνίδια. Στη συνέχεια έκανε πλάκα στη γυναίκα του υποστηρίζοντας ότι θα της δωρίσει το βραβείο του MVP για τα γενέθλια της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανσαριφάρντ:

Για την επιστροφή του στα γκολ: "Πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ την ομάδα μου που επιστρέψαμε στη 2η θέση. Μετά τον τραυματισμό μου στο ματς με τον Άρη, έμεινα 3-4 ματς εκτός, ήταν λίγο δύσκολο για μένα να βρω στόχο. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα".

Για την εικόνα της ΑΕΚ: "Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είμαστε μεγάλη ομάδα, ότι είμαστε καλοί παίκτες και έχουμε ένα καλό τεχνικό επιτελείο. Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια, χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Μιλήσαμε μεταξύ μας, γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε άνετα σήμερα, για να πάρουμε αυτοπεποίθηση και να μπούμε με καλή ψυχολογία στα playoffs".

Για τον πανηγυρισμό του στο γκολ: "Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ σε όλες τις γυναίκες του κόσμου χρόνια πολλά. Αύριο είναι τα γενέθλια της συζύγου μου, ήθελα να τις ευχηθώ. Σκεφτόμουν τι να τις αγοράσω, έβαλα τα γκολ και τώρα με το βραβείο του ΜVP θα το πάω σπίτι να της το δώσω. Εντάξει της έχω πάρει ήδη δώρο. Της έκανα λίγο πλάκα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ