BUNDESLIGA

Άνω-κάτω η Άιντραχτ, κατηγορείται ο πρόεδρός της για κατοχή ναρκωτικών

Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν νίκη απέναντι στην Μαρσέιγ για το Champions League | 26 Οκτωβρίου 2022
Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν νίκη απέναντι στην Μαρσέιγ για το Champions League | 26 Οκτωβρίου 2022 @2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Άιντραχτ κινδυνεύει να μπει στη δίνη ενός ισχυρού κυκλώνα, με τον πρόεδρο της ομάδας της Φρανκφούρτης να κατηγορείται μαζί με τη σύζυγο και το γιο του για παράνομη κατοχή και χρήση κοκαΐνης.

Η Άιντραχτ έχει αξιοθαύμαστη πορεία εντός γηπέδου τα τελευταία χρόνια και έχει ως αποκορύφωμα την κατάκτηση του Europa League την περασμένη σεζόν, ωστόσο ο σύλλογος δέχεται εσχάτως ισχυρούς κλυδωνισμούς.

Αιτία, τα μπλεξίματα που φαίνεται να έχει με τη δικαιοσύνη ο 66χρονος πρόεδρός της, Πίτερ Φίσερ, αφού τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του αλλά και ο γιος του έχουν μπει στο ραντάρ των αρχών για παράνομη και αγορά και χρήση κοκαΐνης.

Όλα άρχισαν έπειτα από καταγγελία που έκανε μία μητέρα συμμαθητή του 13χρονου γιου της οικογένειας Φίσερ, βάσει της οποίας (όπως αποκάλυψε σε δημοσίευμά της η Bild), ο γιος του προέδρου των "αετών" της Φρανκφούρτης μετάφερε και κατανάλωσε εντός σχολείου μία μικρή ποσότητα κοκαΐνης μαζί με το δικό της παιδί.

Η μητέρα παρατήρησε αλλαγή στη συμπεριφορά του παιδιού της και ενημέρωσε σχετικά τόσο το σχολείο όσο και την αστυνομία, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έφοδος στο σπίτι του Φίσερ και εκεί ένα ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί να εντοπίζει ίχνη κοκαΐνης στο κομοδίνο ενός δωματίου.

Σύμφωνα μάλιστα με κάποια δημοσιεύματα στην Γερμανία, η οικογένεια κρατούσε τα ναρκωτικά με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί ο 13χρονος γιος τους να έχει εύκολη πρόσβαση σε αυτά.

TAGS BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ