ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανδρούτσος: "Να ανατρέψουμε την παρούσα κατάσταση από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ"

Ο Θανάσης Ανδρούτσος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο
Ο Θανάσης Ανδρούτσος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Ανδρούτσος δήλωσε στη NOVA ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει νίκη λόγω συγκυριών, καθώς η ομάδα είναι δεμένη, τονίζοντας ότι πρέπει να αλλάξουν την κατάσταση από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος σε δηλώσεις του στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (22/01, 19:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24), ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι συγκυρία που οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν πάρει ακόμα νίκη μέσα στο 2022, καθώς η ομάδα είναι δεμένη.

Παράλληλα τόνισε ότι ο στόχος του ιδίου και των συμπαικτών του είναι να αντιστραφεί αυτή η κατάσταση αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ομάδα των Ιωαννίνων για τη Super League Interwetten.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Ανδρούτσος στη NOVA: Για το ματς με τον Παναιτωλικό: "Περίεργο παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ καλά, αλλά στη συνέχεια δεν πήγαν ακριβώς καλά τα πράγματα. Θα δούμε τι έφταιξε και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση στο επόμενο παιχνίδι".

Για το ότι δεν έχει πάρει νίκη ο Ολυμπιακός μέσα στο 2022 και αν είναι συγκυρία: "Σίγουρα είναι συγκυρία, ίσως ένα κακό φεγγάρι. Δεν υπάρχει πρόβλημα, είμαστε καλά δεμένοι, είμαστε καλά μεταξύ μας και πρέπει να ανατρέψουμε την κατάσταση αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Στη συνέχεια θα έρθουν οι καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα και θα είμαστε καλά".

Για τον ΠΑΣ: "Είναι μια ομάδα ποιοτική, χρειάζεται πολλή προσοχή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αναλύσουμε την ομάδα, να ξέρουμε που να χτυπήσουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το βλέπουμε όπως όλα τα άλλα παιχνίδια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ