ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανδρούτσος: "Υπερήφανοι για το πρωτάθλημα, σημαντικός ο ρόλος των Ελλήνων παικτών"

Ο Θανάσης Ανδρούτσος με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ντέρμπι της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Θανάσης Ανδρούτσος με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ντέρμπι της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο Θανάσης Ανδρούτσος δήλωσε υπερήφανος για την κατάκτηση του τίτλου και στάθηκε στο ρόλο των Ελλήνων παικτών στον Ολυμπιακό ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, Αχμέντ Χασάν (VIDEO).

Ο δεύτερος τίτλος πρωταθλητή Ελλάδας με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού είναι γεγονός και ο Θανάσης Ανδρούτσος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για αυτό το επίτευγμα, με τον δεξιό μπακ των ερυθρολεύκων να παραχωρεί δηλώσεις στην κάμερα της Nova λίγη ώρα μετά το νικηφόρο 3-1 επί του Παναθηναϊκού στο "Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Ανδρούτσος:

Για τη νίκη με Παναθηναϊκό: "Είναι πάρα πολύ σημαντικό και ευχάριστο να κατακτούμε το πρωτάθλημα ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός που δεν παύει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που κερδίσαμε και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα.

Για το ρόλο των Ελλήνων παικτών στις επιτυχίες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια: "Θέλω να πιστεύω ότι παίζουμε πολύ σημαντικό ρόλο, όχι μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και έξω από αυτόν. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο και έτσι προσπαθούμε να βοηθάμε τους συμπαίκτες μας για να καταλάβουν κάποιοι που δεν είναι πολλά χρόνια εδώ πέρα, πόσο σημαντικό είναι και τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός".

Για τη βαθμολογική διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός από τους αντιπάλους του και αν είναι παγίδα για να ελαττωθεί η σπίθα που έχουν οι παίκτες του: "Όχι, δεν είναι παγίδα, δεν νομίζω να ρίξουμε ρυθμούς, έμεις έχουμε άλλον έναν στόχο που πρέπει να κατακτήσουμε, το Κύπελλο. Επίσης υπάρχουν ακόμα κάποια παιχνίδια στο πρωτάθλημα, θα κοιτάξουμε να τα κερδίσουμε και αυτά για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε".

Για το αν Αχμέντ Χασάν μπαίνοντας ως αλλαγή σε ένα ματς μεταδίδει ηρεμία και σιγουριά στους συμπαίκτες του ξέροντας ότι θα σκοράρει: "Ο Χασάν έχει αποδείξει ότι είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, όταν του δοθεί η ευκαιρία πάντα την αρπάζει και ουσιαστικά μας δίνει τη λύση. Ό,τι και να πω είναι λίγο για τον Χασάν, έχει αποδείξει πάρα πολλά πράγματα".

Για το πόσα έχουν αλλάξει για τον ίδιο σε σχέση με το ματς της 9ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας κόντρα στον Παναθηναϊκό όπου είχε αγωνιστεί για τρία λεπτά και είχε πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα: "Άλλαξαν πολλά, ήταν τότε η πρώτη μου φετινή συμμετοχή, εγώ από εκείνο το ματς και έπειτα, κοίταξα να βελτιωθώ, να δουλεύω, ώστε όταν μου δοθεί η ευκαιρία να την αρπάξω και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ