ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αναστασίου: "Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει δεν έχει θέση στον Παναιτωλικό"

Ο Γιάννης Αναστασίου στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο
Ο Γιάννης Αναστασίου στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε μεταξύ άλλων μετά το ματς με τον Ατρόμητο, ότι όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει την πορεία της ομάδας δεν έχει θέση στον Παναιτωλικό.

Ο Γιάννης Αναστασίου άφησε αιχμές κατά ορισμένων παικτών του μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, καθώς τόνισε ότι όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει δεν έχει θέση στον Παναιτωλικό. Παράλληλα τόνισε στο παιχνίδι έλειψε η συγκέντρωση σε μεγάλο βαθμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη λήξη της αναμέτρησης: Για το ματς: 'Μερικές φορές είναι δύσκολο να εξηγήσεις κάποια πράγματα. Είχαμε πει να παίξουμε από τα πλάγια, γιατί ο Ατρόμητος έχει ποιότητα στο κέντρο και θα είχαμε προβλήματα. Πουλήσαμε την μπάλα στον άξονα και δεχτήκαμε τρία γκολ.

Για το τι φταίει και δεν πάει καλά ο Παναιτωλικός στα playouts: "Η έλλειψη συγκέντρωσης παίζει μεγάλο ρόλο. Είχαμε ρυθμό σε κάποια διαστήματα του αγώνα ωστόσο βάζουμε δύσκολα στον εαυτό μας. Κάναμε μια καλή προσπάθεια φέτος δείξαμε πως έχουμε δυνατότητες, ωστόσο κάποιες στιγμές σκοτώνουμε τους εαυτούς μας με τις επιλογές που κάνουμε'.

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα για τη νέα σεζόν: "Θέλουμε δουλειά σε αυτό το κομμάτι για να βάλουμε τις βάσεις για την επόμενη χρονιά. Πετύχαμε τον στόχο μας αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε το καλύτερο. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει και να σεβαστεί τον κόσμο δεν έχει θέση στον Παναιτωλικό".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ