ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αναστασίου: "Επιβράβευση τα τελευταία αποτελέσματα"

Ο Αναστασίου στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ το Ηράκλειο
Ο Αναστασίου στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ το Ηράκλειο INTIME

Ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναιτωλικού επί του ΟΦΗ τόνισε πως τα τελευταία θετικά αποτελέσματα είναι επιβράβευση για την ομάδα του.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 4-2 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως τα τελευταία θετικά αποτελέσματα είναι επιβράβευση για τη δουλειά που γίνεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασίου:

Για το παιχνίδι: "Θα συνεχίσω να λέω αυτό που λέω τελευταία. Αρχικά όμως να πω πως έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Ήταν διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Δύο ομάδες κοιτάξανε να κερδίσουν με κάθε τρόπο, είχαν πολλές ευκαιρίες και δημιούργησαν αρκετά. Ήταν ευχάριστο και για τους τηλεθεατές και θεωρώ πως τέτοια παιχνίδια, φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα. Συνεχίζουμε αυτή τη προσπάθεια που ξεκινήσαμε από τις 20 Νοεμβρίου και είμαστε σε καλύτερο φεγγάρι.

Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο επιθετικό. Οπισθοχωρήσαμε μετά το 3-1, δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί και αφήσαμε τον ΟΦΗ να παίξει ελεύθερα. Όπως είπα και στα παιδιά, ο ΟΦΗ δεν θα σταματήσει να προσπαθεί. Είναι μια επιβράβευση τα τελευταία θετικά αποτελέσματα για τα παιδιά. Νομίζω όμως ότι πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας, θέλουμε δουλειά στην άμυνα και δε γίνεται κάθε φορά για να κερδίσουμε να βάζουμε 3-4 γκολ, πρέπει να μην δεχόμαστε κιόλας".

Για το χαμένο πέναλτι του ΟΦΗ: "Σίγουρα θέλει και τύχη, ειδικά για να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια. Στην μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας, όπως είπα και στα παιδιά, πρέπει να την κυνηγάμε".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ