ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αναστασίου: "Έπαιξε ρόλο η πίστη, ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα"

Ο Αναστασίου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό
Ο Αναστασίου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό INTIME

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού ανέφερε πως οι Αγρινιώτες έχουν το προβάδισμα ενόψει του δεύτερου αγώνα στην έδρα τους.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο στην πρώτη αναμέτρηση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV ανέφερε πως η ομάδα του δείχνει συνέχεια στην απόδοσή της, ενώ τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν προβάδισμα για το δεύτερο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασίου

Για τη νίκη: "Είναι όμορφα αυτά για την ομάδα αλλά για εμένα παραμένει ένα μόνο παιχνίδι. Δείχνουμε ότι έχουμε συνέχεια στην απόδοσή μας μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Έχουμε ένα μικρό ρόστερ λόγω των προβλημάτων μας. Προσπαθούμε να κάνουμε rotation όσο μπορούμε. Όσοι αγωνίστηκαν σήμερα έπιασαν καλή απόδοση, έδειξαν το καλύτερο τους εαυτό και επιβραβεύτηκαν, γιατί και στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος κάναμε καλές εμφανίσεις με τους μεγάλους, χωρίς να καταφέρουμε να επιβραβεύσουμε τους εαυτούς μας. Όπως φαίνεται μάθαμε από τα λάθη μας και προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι".

Για το δεύτερο ματς: "Θεωρητικά είναι αρκετά δύσκολο το δεύτερο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μία ποιοτική και στην έδρα του, το είδαμε και σήμερα με τις απουσίες του. Έχει το πλεονέκτημα. Αρχικά έχουμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι οι παίκτες και ποιοι θα είναι διαθέσιμοι".

Για τον Καρέλη που σκόραρε πριν γίνει αλλαγή: "Ήταν μία δύσκολη απόφαση, δεν έχουμε επιθετικούς αυτή την στιγμή, έχουμε πολλά παιχνίδια. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε και με τους δύο λόγω των συνθηκών. Έπρεπε να γίνει αλλαγή ο Βέργος και ο Καρέλης. Ο Βέργος βοηθάει και στα στημένα. Πρόλαβε και πέτυχε το γκολ".

Για την ανατροπή: "Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Με τις μεγάλες ομάδες πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να πάρουμε πράγματα. Αν δουλέψουμε, μπορούμε. Το πρώτο τέταρτο μπήκαμε χωρίς ρυθμό, σεβαστήκαμε αρκετά τον Ολυμπιακό, πρέπει να το αποβάλλουμε. Στη συνέχεια όμως δείξαμε ότι ξέρουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Παίζει ρόλο η συγκέντρωση και η πίστη, μας λείπει ο Ρούτερ, κάνουμε υπομονή μέχρι το επόμενο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ