ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αναστασίου: "Εμείς με αυτή τη νοοτροπία δεν πρόκειται να πάμε πουθενά"

Ο Γιάννης Αναστασίου στο πλαίσιο αγώνα πρωταθλήματος του Παναιτωλικού απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης | 2 Απριλίου 2022
Ο Γιάννης Αναστασίου στο πλαίσιο αγώνα πρωταθλήματος του Παναιτωλικού απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης | 2 Απριλίου 2022 INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από την συνολική παρουσία του Παναιτωλικού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο παίκτες του ξέχασαν να παίξουν ποδόσφαιρο στην Ριζούπολη.

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα των playouts, εντός έδρας από την Λαμία, ήρθε δεύτερη σερί αποτυχία για τον Παναιτωλικό, αυτή τη φορά απέναντι στον Απόλλωνα στο γήπεδο της Ριζούπολης. Μάλιστα δεν ήταν τόσο η ήττα (1-0 με το γκολ του Ντάουντα) που πίκρανε τον Γιάννη Αναστασίου αλλά η συνολική εικόνα, με τον προπονητή της ομάδας του Αγρινίου να μην κρύβει την απογοήτευσή του.

"Εμείς με αυτήν την νοοτροπία δεν πάμε πουθενά. Όταν λέμε να κάνουμε τα βασικά πράγματα και δεν δείχνουμε διάθεση να τα κάνουμε ως σύνολο, δείχνουμε ότι έχουμε τρομερό πρόβλημα νοοτροπίας.

Είναι στο χέρι ματς να τα αλλάξουμε, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις αδικούμε τους εαυτούς μας και υποβαθμίζουμε την προσπάθειά μας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος", δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV, για να προσθέσει:

"Υπάρχει χαλάρωση, είπα στα παιδιά ότι αλλά δεν έχουμε το δικαίωμα να χαλαρώνουμε γιατί δεν έχουμε την ικανότητα να το διαχειριστούμε. Πρέπει να είμαστε στα κόκκινα. Δυστυχώς σήμερα ήταν απογοητευτικό.

Ξέραμε ότι ο Απόλλων θα πήγαινε στη δύναμη και στις στατικές φάσεις και παρασυρθήκαμε από τον αντίπαλο, κοιτάζοντας τις μονομαχίες αντί να κοιτάξουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Κάναμε αλλαγές για να αλλάξουμε την εικόνα μας, αλλά πέσαμε στην παγίδα. Δεν πήραμε τίποτα από κανέναν και ξεχάσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ