ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Ανησυχούσα ενόψει του ντέρμπι"

Αναστασίου: "Ανησυχούσα ενόψει του ντέρμπι"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Εργοτέλη δεν έκρυψε ότι πριν την έναρξη του ματς ήταν ανήσυχος για το αν οι παίκτες του θα είχαν το μυαλό τους στο ματς καθώς ακολουθούσε το ντέρμπι.

Τις ανησυχίες που είχε πριν το ματς με τον Εργοτέλη λόγω του ότι θα ακολουθούσε το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μοιράστηκε με τους εκπροσώπους του Τύπου ο Γιάννης Αναστασίου μετά την λήξη της αναμέτρησης με τους Κρητικούς.

Στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου δεν έκρυψε ότι τον ανησυχούσε το αν οι πράσινοι θα είχαν το μυαλό τους η όχι στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ή στο ντέρμπι του Σαββάτου:

"Είχα ανησυχία καθώς λόγω του αγώνα με τον Ολυμπιακό φοβόμουν για το αν θα είχαμε την αυτοσυγκέντρωση που έπρεπε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη που είναι μια δύσκολη και ποιοτική ομάδα. Κάναμε έξι αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι καθώς θέλαμε να δούμε κάποια φρέσκα παιδιά τα οποία έδειξαν ότι η ομάδα μπορεί να στηριχτεί πάνω τους.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης ήταν λίγο καλύτερος. Στο δεύτερο ξέραμε ότι ο Εργοτέλης θα ρισκάρει γιατί χρειαζόταν το γκολ. Το γκολ όμως το βάλαμε εμείς και αυτό μας έδωσε αέρα. Μετά κάναμε καλή διαχείριση, διασφαλίσαμε το μηδέν και προσπαθήσαμε να βάλουμε στην κόντρα ένα δεύτερο γκολ. Είχαμε δυο καλές φάσεις με τον Μπεργκ.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι ευτυχία για εμάς να έχουμε όλους τους παίκτες “fit” για το παιγνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό”

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ