ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανανέωσε με την Έστερσουντ ο Παπαγιαννόπουλος

Hertha's Alexander Esswein, left, and Ostersund's Sotirios Papagiannopoulos, right, challenge for the ball during the Europa League Group J soccer match between Hertha BSC and Ostersunds FK in Berlin, Germany, Thursday, Dec. 7, 2017. (AP Photo/Michael Sohn)
Παπαγιαννόπουλος (AP Photo/Michael Sohn) AP IMAGES

Παρά τις σειρήνες από το Βέλγιο και την Σταντάρ Λιέγης ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος αποφάσισε να παραμείνει στην Έστερσουντ και θα συνεχίζει να αγωνίζεται στην Σουηδία.

Κάτοικος Σουηδίας θα παραμείνει ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Έστερσουντ για ένα ακόμη χρόνο και να μην αποδεχτεί τη πρόταση της Σταντάρ Λιέγης.

Ο Έλληνας αμυντικός έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες από το Βέλγιο και θέλει να παραμείνει στην ομάδα της Σουηδίας με την οποία αγωνίζεται και στο Europa League και θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στη φάση των "32".

Επίσης ο Παπαγιαννόπουλος ήθελε να παραμείνει στην ομάδα της Σουηδίας και να συνεχίζει να αγωνίζεται ως βασικός προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες να καταφέρει να κληθεί στην Εθνική Σουηδίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ