ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναμονή στον Ολυμπιακό για το ματς με τον Ηρακλή

Αναμονή στον Ολυμπιακό για το ματς με τον Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έχουν ακόμα επίσημη ενημέρωση για το αίτημα της Αστυνομίας για αναβολή του αγώνα με τον Ηρακλή και αναμένουν τις εξελίξεις ενόψει του ταξιδιού τους στη Θεσσαλονίκη.

Λίγες ημέρες μετά τον επεισοδιακό πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ που προκάλεσε την ματαίωση του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, το κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή είναι "στον αέρα" λόγω της αδυναμίας της Αστυνομίας να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του.

Η ΕΛ.ΑΣ υπέβαλε σχετικό αίτημα στο Υπουργείο και απομένει η εισήγηση της ΔΕΑΒ για να λάβει την τελική απόφαση ο Σταύρος Κοντονής, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ισχυρίζονται πως εκείνοι δεν έχουν ακόμα πληροφόρηση για τις τελευταίες εξελίξεις και δεν έχει φτάσει σε αυτούς επίσημο χαρτί για το αίτημα της Αστυνομίας.

Η επιθυμία των "ερυθρολεύκων" είναι να αγωνιστούν κανονικά το απόγευμα της Κυριακής στο "Καυτανζόγλειο", σε ένα ματς που θα είναι μάλιστα το πρώτο τους μετά την μαθηματική κατάκτηση του 6ου σερί τίτλου, ωστόσο γνωρίζουν πως το αν θα αγωνιστούν περνάει πλέον στη δικαιοδοσία του Υπουργού και περιμένουν επίσημη ενημέρωση για τη στάση της Πολιτείας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ