ΟΦΗ

Αναμονή και σενάρια

Αναμονή και σενάρια
Ταραλιδης

Την Δευτέρα "άνοιξε ο χορός" των ανανεώσεων, όμως την Τρίτη δεν υπήρξε συνέχεια.

Την Δευτέρα ο Πιέρ Ισά ήταν ο πρώτος που ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΟΦΗ, όμως την Τρίτη δεν υπήρξε εξέλιξη στον συγκεκριμένο τομέα. Οι Κρητικοί έχουν καταθέσει νέα πρόταση στον Γκόραν Ντρούλιτς που θ' απαντήσει την Παρασκευή, όμως παραμένουν ανοικτά τα θέματα των Ταραλίδη και Κουνενάκη. Η διοίκηση επιθυμεί την παραμονή και των δυο, όμως στην περίπτωση του πρώτου υπάρχει ενδιαφέρον απο την Γερμανία που μπορεί να μπλέξει τα πράγματα, αν και η επιθυμία του είναι να συνεχίσει στον ΟΦΗ. Όλα θα εξαρτηθούν απο την πρόταση που θα του γίνει.

Ο 27χρονος μέσος δεν συναντήθηκε με τον Φανούρη Βατσινά, κάτι που πιθανότατα θα γίνει την Τετάρτη, καθώς στην συνέχεια ο παίκτης θ' αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ισά: "Να κλείσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ"

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ικανοποιημένος για την συγκεκριμένη εξέλιξη και εξάφρασε την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στο Ηράκλειο.

"Τίποτε δεν ήταν ικανό να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία της διοίκησης και τη δική μου. Εχουμε κοινό στόχο με την διοίκηση: Θέλουμε να συνεργασθούμε και να έχει ο ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα μια πολύ καλύτερη παρουσία. Ας μην κρυβόμαστε η χρονιά που έληξε πριν από μερικές εβδομάδες δεν είναι αυτή που ταιριάζει στον ΟΦΗ και στη μεγάλη ιστορία του. Ολοι μας θέλουμε η νέα σεζόν να είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με την περυσινή.

Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και δεν ταιριάζει σ' αυτόν πορεία σαν αυτή που είχε πέρυσι. Επίσης δεν το κρύβω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απ' όλους στο Ηράκλειο στο διάστημα που βρίσκομαι στον ΟΦΗ. Χωρίς να είναι υπερβολικό αισθάνομαι υποχρεωμένος απέναντι στο κόσμο του Ηρακλείου. Αφού πήρα την απόφαση να συνεχίσω για άλλα δύο χρόνια αυτό που πλέον είναι στο μυαλό μου είναι να κλείσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ. Αυτό θα είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για μένα. Ηδη την άποψη αυτή την έκανα γνωστή στο πρόεδρο και στον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ και με ευχαρίστησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι κι αυτοί θέλουν να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Βέβαια τώρα αυτό που θέλουμε όλοι είναι να δουλέψουμε σκληρά ώστε ο ΟΦΗ να έχει μια πολύ καλή σεζόν στο νέο πρωτάθλημα".


Σενάρια για Σηφάκη και Λεοζίνιο
Εκτός απο τις ανανεώσεις δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει και με τον Μιχάλη Σηφάκη. Ο δανεισμός του 24χρονου τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες. Οι "ερυθρόλευκοι" αφήνουν να εννοηθεί οτι θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του τερματοφύλακα του ΟΦΗ, όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Ένα σενάριο που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες έχει σχέση και με τον Λεοζίνιο καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο αν ο Ολυμπιακός κρατήσει τον Σηφάκη να δοθεί ως ελεύθερη μεταγραφή ο Βραζιλιάνος. Βεβαίως, ο Γιώργος Παράσχος είχε εισηγηθεί την αποχώρηση του Βραζιλιάνου μέσου, όμως ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν είναι πλέον στην ομάδα και μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.

Στασιμότητα για προπονητή

Όσο για το θέμα του προπονητή δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να καταλήξουν οι "μελανόλευκοι" στο προφίλ του προπονητή που θέλουν να έχουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι Κρητικοί δεν θέλουν να βιαστούν και θέλουν να είναι προσεκτική στην επιλογή τους, για να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.

Tην Τετάρτη ΟΦΗ-ΠΑΟ Κρουσώνα
Όσον αφορά τις προπονήσεις, οι Κουνενάκης, Σφακιανάκης, Λεοζίνιο και Γκέρμπερ, δεν πήραν μέρος στη προπόνηση που έγινε το πρωί στο αθλητικό κέντρο. Οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα που αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα. Ο Τζόρβας πέρα από το κανονικό πρόγραμμα έκανε και ατομική προπόνηση. Επίσης το σημερινό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Νουαφόρ που είχε άδεια. Την Τετάρτη στις 5.30 μ.μ. στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ο ΟΦΗ θα δώσει νέο φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟ Κρουσώνα.
















TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ