STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ανάλυση Κλάτενμπεργκ: "Πέναλτι στον Ρέαμπτσιουκ γιατί ο αμυντικός τον σπρώχνει από πίσω, πέναλτι του Μήτογλου στον Περέα"

Ανάλυση Κλάτενμπεργκ: "Πέναλτι στον Ρέαμπτσιουκ γιατί ο αμυντικός τον σπρώχνει από πίσω, πέναλτι του Μήτογλου στον Περέα"

Ο αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και ανέφερε πως σωστά ο διαιτητής Κουτσιαύτης καταλόγισε πέναλτι στον Ρέαμπτσιουκ στον αγώνα Ολυμπιακός - Βόλος. Σωστά δόθηκε και το πέναλτι του Μήτογλου στον Περέα στο ΠΑΣ - ΑΕΚ, καθώς του κλώτσησε το πόδι.

Ο αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten και μεταξύ άλλων ανέφερε πως σωστά ο διαιτητής Κουτσιαύτης καταλόγισε πέναλτι στον Ρέαμπτσιουκ στον αγώνα Ολυμπιακός - Βόλος, καθώς τόνισε πως ο αμυντικός της ομάδας της Μαγνησίας σπρώχνει τον Μολβδαβό και τον ρίχνει κάτω.

Επίσης, στον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ, όπου δόθηκε πέναλτι του Μήτογλου στον Περέα μόλις στα 35 δευτερόλεπτα από την έναρξη του αγώνα, ο Κλάτενμπεργκ συμφωνεί με τον διαιτητή Καραντώνη, καθώς τόνισε ότι ο αμυντικός της ΑΕΚ κλώτσησε το πόδι του επιτιθέμενου χωρίς να αγγίξει την μπάλα.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ συμφωνεί και με τις παραβάσεις που καταλογίστηκαν στα παιχνίδια ΟΦΗ - Ιωνικός και Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός για τις γηπεδούχες ομάδες.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΟΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΑΜΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ