ΠΑΟΚ

Αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία χειροκροτεί τους παίκτες του στη διάρκεια του αγώνα της Κ19 του ΠΑΟΚ
Ο Πάμπλο Γκαρσία στη διάρκεια αγώνα της Κ19 του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει νωρίς το πρωί της Παρασκευής (30/10) από την Ισπανία προκειμένου να προπονηθεί στο Αγρίνιο υπό τις οδηγίες του Ουρουγουανού που διαδέχεται τον Αμπέλ Φερέιρα.

Το αρχικό πρόγραμμα που είχε ο ΠΑΟΚ ήταν να επιστρέψει το απόγευμα από την Ισπανία μετά από το ματς με τη Γρανάδα, αφού πρώτα θα είχε γίνει εκεί η προπόνηση. Οι εξελίξεις όμως διαφοροποίησαν το πρόγραμμα του Δικεφάλου με την αποστολή να πετά από την Ανδαλουσία νωρίς το πρωί με προορισμό το Άκτιο και την προπόνηση να γίνεται το απόγευμα υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία που θα ταξιδέψει οδικώς για το Αγρίνιο.

Ο Γκαρσία θα αναλάβει τον ΠΑΟΚ μαζί με τον συνεργάτη του στην Κ-19 Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, με το τεχνικό του επιτελείο να είναι ήδη διαμορφωμένο με την παρουσία των Αμανατίδη ( που είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO), Γκαλίνοβιτς και Δανιηλίδη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει άλλη μια μετακίνηση από την ομάδα Νέων του Δικεφάλου στην πρώτη ομάδα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παλμέιρας, όπως αναμενόταν και πιθανότατα θα ταξιδέψει από την Ισπανία απευθείας για την Βραζιλία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Πορτογάλος πάντως στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι απέφυγε να μιλήσει για την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ