ΒΟΛΟΣ

Ανακοίνωση Βόλου κατά των Big-4: "Τουλάχιστον αστείο να διαμαρτύρονται αυτοί για δήθεν αδικίες σε βάρος τους"

Ανακοίνωση Βόλου κατά των Big-4: "Τουλάχιστον αστείο να διαμαρτύρονται αυτοί για δήθεν αδικίες σε βάρος τους"

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση εις βάρος του "big-4" στην οποία τονίζει πως είναι αστείο να διαμαρτύρονται για δήθεν αδικίες εις βάρος τους και θα πρέπει να κοιτάξουν το κακό που έχουν κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η διοίκηση του Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση για όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες με φόντο την ελληνική διατησία. Η ομάδα της Μαγνησίας στρέφεται εις βάρος του "big-4" και τονίζει μεταξύ άλλων πως είναι αστείο να διαμαρτύρονται για δήθεν αδικίες εις βάρος τους και θα πρέπει να κοιτάξουν το κακό που έχουν κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση του Βόλου αναφέρει:

"Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες ένα θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστές τους λεγόμενους "big 4" του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, που πραγματικά αποδεικνύεται καταστροφικό για το ίδιο το άθλημα και έχει αναπόφευκτα δυσμενή αντίκτυπο τόσο στον φίλαθλο κόσμο, όσο και στην κοινωνία, συνολικά.

Αλήθεια όλοι αυτοί που εκπροσωπούν τους λεγόμενους "big 4" έχουν αναρωτηθεί ποτέ τι κακό έχουν προκαλέσει διαχρονικά με τις ενέργειές τους σε βάρος του ποδοσφαίρου μας;

Έχουν ποτέ αναρωτηθεί, ο καθένας τους ξεχωριστά, πόσες φορές, άλλος λίγος, άλλος πολύ, πέτυχαν να αδικηθούν κατάφωρα και προκλητικά οι αντίπαλοί τους για να πάρουν εκείνοι το αποτέλεσμα που ήθελαν;

Έχουν αλήθεια συνειδητοποιήσει ποια αθέμιτα μέσα έχουν χρησιμοποιήσει προκειμένου να διεκδικήσουν την ηγεσία της ΕΠΟ και άρα, μέσω αυτής, να ελέγξουν την διαιτησία και τις τύχες του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου;

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα ατέρμονο γαϊτανάκι που στήνεται με στόχο την 1η και 2η θέση του πρωταθλήματος, όχι βεβαίως μόνο για το γόητρο και τη δόξα, αλλά και τον πακτωλό των χρημάτων που οι θέσεις αυτές επιφέρουν.

Όμως όλοι οι υπόλοιποι, εμείς που αγαπούμε και υπηρετούμε το ποδόσφαιρο, θα παραμείνουμε άπραγοι και άβουλοι θεατές; Θα ανεχόμαστε να εκτυλίσσονται καθημερινά συμπεριφορές που νομοτελειακά γεννούν βίαιες αντιδράσεις και πληγώνουν βαθιά το επαγγελματικό μας ποδόσφαιρο;

Έστω και τώρα, λοιπόν, την ύστατη ώρα, όλοι αυτοί που δημιουργούν αυτές τις απαράδεκτες και καταστροφικές για το ποδόσφαιρο καταστάσεις, ας αναλογιστούν ποιο έγκλημα διαπράττουν και ας χαμηλώσουν τους τόνους, ας ηρεμήσουν και ας ασχοληθούν με την ουσία του ποδοσφαίρου, του πιο δημοφιλούς παγκοσμίως αθλήματος.

Είναι απαίτηση της ίδιας της κοινωνίας, των φιλάθλων και όλων όσων αγαπούν το άθλημα και επιζητούν την ανάπτυξή του, μέσα από συνθήκες ισονομίας και υγιούς ανταγωνισμού.

Και ας αντιληφθούν ότι είναι τουλάχιστον αστείο να διαμαρτύρονται αυτοί για δήθεν αδικίες σε βάρος τους. Τουλάχιστον αστείο. Ας μας πουν πότε, γιατί και από ποιους…"

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ