ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωσε τον Κλάτενμπεργκ η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ κατά την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρόεδρος της ελληνικής ΚΕΔ | 5 Αυγούστου 2020
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ κατά την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρόεδρος της ελληνικής ΚΕΔ | 5 Αυγούστου 2020 INTIME

Μετά από την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα ως αρχιδιαιτητής, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αίγυπτο, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας να ανακοινώνει την πρόσληψή του.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ήταν επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας έχοντας το σημαίνοντα ρόλο του αρχιδιαιτητή την τελευταία διετία, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχαν δει το φως της δημοσιότητας σενάρια που άφηναν αμφιβολίες για το αν θα συνέχιζε σε αυτό το πόστο.

Τελικά η ρήση "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά" είχε εφαρμογή και στη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού το βράδυ της Τετάρτης έγινε γνωστό το μέλλον του, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου να κάνει γνωστό πως ο επί 13 χρόνια διαιτητής Premier League θα έχει το ρόλο του αρχιδιαιτητή στην αφρικανική χώρα.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου (EFA) προχώρησε στη σχετική ανακοίνωσης μέσω σύντομης γραπτής είδησης, χωρίς μάλιστα να ξεκαθαρίζει αν ο νυν επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας, Εσάμ Αμπντέλ-Φατάχ, θα παραμείνει στο πόστο του.

Φυσικά, με ενδιαφέρον αναμένονται και οι εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό μέτωπο στη χώρα μας, από τη στιγμή που η ΕΠΟ θα χρειαστεί να προχωρήσει σε κινήσεις για να βρεθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα ο διάδοχος του Κλάτενμπεργκ για το ρόλο του αρχιδιαιτητή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ