ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ανακοίνωσε αποστολή με αστερίσκο τον Γκλικ η Πολωνία

Ανακοίνωσε αποστολή με αστερίσκο τον Γκλικ η Πολωνία
AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Πολωνία ανακοίνωσε την αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 και λίγη ώρα αργότερα τραυματίστηκε ο κορυφαίος στόπερ της, Κάμιλ Γκλικ.

Ο Κάμιλ Γκλικ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πολωνίας λίγη ώρα μετά από την ανακοίνωση της αποστολής της εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 και είναι αμφίβολος για το ταξίδι στη Ρωσία.

Ο αμυντικός της Μονακό χτύπησε στον ώμο σε μία φάση στην προπόνηση όπου επιχείρησε να κάνει "ψαλιδάκι" και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Σε περίπτωση που ο 30χρονος διεθνής δεν ξεπεράσει εγκαίρως το πρόβλημα, θα αντικατασταθεί από τον Μάρτσιν Καμίνσκι της Στουτγκάρδης, όπως ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Άνταμ Ναβάλκα. Οι τραυματίες μπορούν να αντικατασταθούν μέχρι και 24 ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι της εκάστοτε ομάδες στη διοργάνωση.

Η Πολωνία μετέχει στον 8ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τη Σενεγάλη (19/6), την Κολομβία (24/6) και την Ιαπωνία (28/6).

Η αποστολή της Πολωνίας

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Βόιτσιεχ Στσέσνι (Γιουβέντους), Γιούκας Φαμπιάνσκι (Σουόνσι), Μπάρτος Μπιαλκόβσκι (Ίπσουιτς)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μίχαλ Πάζνταν (Λέγκια), Άρτουρ Γέντζεϊτσικ (Λέγκια), Τιάγκο Τσιόνεκ (ΣΠΑΛ), Ματσιέι Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας), Κάμιλ Γκλικ (Μονακό), Γιούκας Πίστσεκ (Ντόρτμουντ), Γιαν Μπεντνάρεκ (Σαουθάμπτον), Μπάρτος Μπερεσίνσκι (Σαμπντόρια)

ΜΕΣΟΙ

Γιάτσεκ Γκοράλσκι (Λουντογκόρετς), Κάρολ Λινέτι (Σαμπντόρια), Γκζέγκοζ Κριχόβιακ (Γουέστ Μπρομ), Κάμιλ Γκροσίτσκι (Χαλ), Γιάκουμπ Μπλαστσικόβσκι (Βόλφσμπουργκ), Σλάβομιρ Πέσκο (Λέχια), Πιοτρ Ζιελίνσκι (Νάπολι), Ράφαλ Κουρζάβα (Γκόρνικ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Αρκάντιους Μίλικ (Νάπολι), Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Μπάγερν), Γιούκας Τεοντόρτσικ (Άντερλεχτ), Ντάβιντ Κοβνάτσκι (Σαμπντόρια)

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ