ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα φεύγει, ο Γκαρσία έρχεται

UEFA YOUTH LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÏÅÌÉÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
UEFA YOUTH LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÏÅÌÉÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Το πιθανότερο σενάριο εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για οριστική συμφωνία του Φερέιρα με την Παλμέιρας φέρνει στον πάγκο του ΠΑΟΚ τον Γκαρσία.

Λίγες ώρες πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Γρανάδα (22:00) στην Ισπανία και στο στρατόπεδο του Δικεφάλου κινούνται στους ρυθμούς του ενδιαφέροντος της Παλμέιρας για τον Αμπέλ Φερέιρα. Η προφορική συμφωνία στην οποία έχουν φτάσει οι δύο πλευρές, δείχνει πως τα πράγματα σε μεγάλο βαθμό έχουν πάρει το δρόμο τους.

ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ… ΜΕΛΛΟΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Από τον ΠΑΟΚ επιμένουν ότι οι όποιες εξελίξεις θα τρέξουν μετά το σφύριγμα της λήξης του αποψινού παιχνιδιού ωστόσο μια ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη με αφορμή τον αγώνα του Δικεφάλου απέναντι στην Γρανάδα θεωρείται από πολλούς μήνυμα για την επόμενη ημέρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη ανέβασε ένα βίντεο με γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ σε βάρος της Βιγιαρέαλ που καταλήγει σε πανηγυρισμό του Πάμπλο Γκαρσία με τον Βιεϊρίνια με την λεζάντα "ωραίος συνδυασμός".

Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη ανάρτηση στο Instagram μπορεί να παραπέμπει και στο τι θα συμβεί στην τεχνική ηγεσία του Δικέφαλου μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα με τον Ουρουγουανό να αναλαμβάνει και τον Βιεϊρίνια να επιστρέφει στις προπονήσεις μετά την καραντίνα στην οποία βρίσκεται λόγω κορονοϊού.

ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα φεύγει, ο Γκαρσία έρχεται

Το σενάριο να είναι ο Πάμπλο Γκαρσία ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ μοιάζει να είναι το πιθανότερο με ένα τεχνικό επιτελείο που ήδη από το περασμένο καλοκαίρι έχει επανδρωθεί με στελέχη του Δικεφάλου γύρω από το επιτελείο που ήδη είχε ο Αμπέλ Φερέιρα (Αμανατίδης, Γκαλίνοβιτς, Δανιηλίδης). Και αυτό σημαίνει ότι το πέρασμα στη διάδοχη κατάσταση θα είναι μάλλον ομαλό.

Σε ό,τι αφορά στην αποζημίωση του ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα στην Παλμέιρας, το ποσό των 6 εκατομμυρίων, που κυκλοφόρησε στην Βραζιλία, έχει ήδη διαψευστεί ενώ υπάρχουν πληροφορίες που μιλούν για 600 χιλιάδες ευρώ που θα μπουν στα ταμεία του Δικεφάλου για την παραχώρηση του Πορτογάλου τεχνικού.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ