ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Αμπέλ Φερέιρα: "Είμαι τρελός και μερικές φορές ηλίθιος"

Ο Αμπέλ Φερέιρα στην αναμέτρηση της Παλμέιρας με τη Σάο Πάουλο
Ο Αμπέλ Φερέιρα στην αναμέτρηση της Παλμέιρας με τη Σάο Πάουλο © 2021 SEBASTIAO MOREIRA / AP IMAGES

Η Παλμέιρας επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 της Τσαπεκοένσε και ο Αμπέλ Φερέιρα θέλησε να κάνει αυτοκριτική για τις τακτικές επιλογές του, υποστηρίζοντας πως κάποιες φορές "είναι ηλίθιος".

Αυστηρός κριτής του εαυτού του αποδείχθηκε ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ αν και πανηγύρισε ένα σημαντικό διπλό, με την Παλμέιρας να επιβάλλεται με 2-0 της Τσαπεκοένσε και να επιστρέφει στις νίκες, παραδέχθηκε ότι κάνει λάθη, ενώ μάλιστα χαρακτήρισε τον εαυτό του "τρελό" και "ηλίθιο" εξαιτίας κάποιων τακτικών επιλογών που χρησιμοποιεί.

"Είμαι τρελός. Είμαι νέος προπονητής, μου αρέσει να κάνω πράγματα εκτός πλαισίου. Μου λείπει αυτό. Είμαι ηλίθιος μερικές φορές. Ξέρω όμως τι κάνω, τι θέλω. Ξέρω από πού ήρθα, πού βρίσκομαι και πού θέλω να πάω. Και οι παίκτες μου πιστεύουν σε μένα και εγώ πιστεύω σε αυτούς. Αυτό με κάνει να είμαι πεπεισμένος ότι κάθε παίκτης μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση", τόνισε ο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του αγώνα.

"Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά και φταίω εγώ. Κινδυνεύω πολύ μέσω των ιδεών που έχω, αλλά η ομάδα έπαιξε άσχημα. Ήθελα να δω δυναμισμό. Άλλαξα τρεις παίκτες, θέσεις και ο υπαίτιος είμαι εγώ που δεν είχα ένα τόσο ρευστό παιχνίδι όπως στο πρώτο μέρος. Η ζωή είναι φτιαγμένη από ρίσκο, κάνουμε λάθη. Ακόμα κι έτσι, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και τρίτο γκολ".

Υπενθυμίζεται, ότι την Τετάρτη (22/9) η Παλμέιρας θα υποδεχθεί την Ατλέτικο Μινέιρο στην πρώτη μεταξύ τους ημιτελική αναμέτρηση για το Copa Libertadores.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ