ΒΟΛΟΣ

Αμπασκάλ: "Κάναμε τεράστιο παιχνίδι, πάντα θα πουλάμε ακριβά το τομάρι μας"

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο
Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία του Βόλου κόντρα στον ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως η ομάδα του έκανε τεράστιο παιχνίδι και πάντα θα πουλάει ακριβό το τομάρι της.

Ο Βόλος σόκαρε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ήταν πίσω μεν στο σκορ με 4-1 έως το 54ο λεπτό, όμως κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και να πάρει έναν σπουδαίο εκτός έδρας βαθμό. Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα υπογράμμισε πως η ομάδα του έκανε ένα τεράστιο παιχνίδι και πάντα πουλάει ακριβά το τομάρι της, παρότι είναι σεμνή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμπασκάλ

Για το ματς: "Η γεύση που μου αφήνει είναι ότι αυτός που πιστεύει μπορεί. Ήταν οι ίδιοι παίκτες που στο ημίχρονο μπήκαμε επηρεασμένοι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο έκαναν ό,τι έκαναν. Είμαστε μια ομάδα σεμνή, αλλά πάντα θα πουλάμε ακριβά το τομάρι μας. Συνεχίζουμε δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε ανάλογη συνέχεια".

Για το πώς εξηγεί την κατάρρευση στο πρώτο μέρος: "Ήταν τρία παιχνίδια. Το πρώτο 15λεπτο, το δεύτερο 30λεπτο, αλλά και το δεύτερο ημίχρονο που επιστρέψαμε. Σύμφωνα με αυτό που παίξαμε με το σύστημα και τις αλλαγές μπορέσαμε να αντιδράσουμε και να πάρουμε τον βαθμό".

Για το αν είναι ικανοποιημένος: "Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι παίζοντας εδώ κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, κάναμε τεράστιο παιχνίδι και αυτό με ικανοποιεί πάρα πολύ".

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ