ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Άλβες για Μπαρτσελόνα: "Την προηγούμενη φορά με έδιωξαν από την πίσω πόρτα"

Ο Ντάνι Άλβες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα μετά την παρουσίασή του από τον καταλανικό σύλλογο
Ο Ντάνι Άλβες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα μετά την παρουσίασή του από τον καταλανικό σύλλογο © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Ντάνι Άλβες ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις του με την Μπαρτσελόνα είναι καλές και πως την Κυριακή (7/8) θα αποχαιρετήσει οριστικά τους Καταλανούς, αφού η Πούμας θα αναμετρηθεί μαζί τους στο Καμπ Νου σε φιλικό τουρνουά.

Ο Ντάνι Άλβες αποχώρησε για δεύτερη φορά από την Μπαρτσελόνα, μετά τη λήξη του συμβολαίου του, όμως το ποδόσφαιρο τον οδηγεί ξανά στο Καμπ Νου.

Ο Βραζιλιάνος με τα περισσότερα τρόπαιο στην ιστορία του αθλήματος υπέγραψε στην Πούμας και μαζί με την ομάδα του έφτασε την Τετάρτη (3/8) στη Βαρκελώνη, όπου θα αντιμετωπίσει τους Καταλανούς την Κυριακή (7/8) στο φιλικό τουρνουά, Gamper Trophy.

Ο 39χρονος θέλησε να ξεκαθαρίσει πως διατηρεί καλές σχέσεις με τους ανθρώπους των "μπλαουγκράνα", τονίζοντας πως αυτή τη φορά δεν έφυγε από την πίσω πόρτα, όπως συνέβη στην πρώτη του θητεία στον σύλλογο (2008-2016).

"Η ζωή μού δίνει το δικαίωμα να αγωνιστώ με την Πούμας και να παίξω στο Καμπ Νου για να αποχαιρετήσω την Μπαρτσελόνα", είπε ο Βραζιλιάνος στο TUDN.

"Με έβγαλαν από την πίσω πόρτα την προτελευταία φορά. Αυτή τη φορά δεν ήταν το ίδιο, γιατί τελείωσε το συμβόλαιό μου. Τι συμβαίνει; Τίποτα, αντίο. Δεν περίμενα κάτι περισσότερο. Άλλωστε, υπέγραψα για έξι μήνες και εκπλήρωσα το συμβόλαιό μου", δήλωσε.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ