ΑΕΚ

Άλτιρς: "Ιδιαίτερο σημείο αναφοράς το νέο γήπεδο της ΑΕΚ"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επισήμως την συμφωνία με την εταιρία αθλητικού ιματισμούCapelli Sportκαι στις δηλώσεις που έκανε ο ιδρυτής της εταιρίας, έδωσε τις προοπτικές της συνεργασίας.

Στις… ενδυματολογικές της επιλογές, η ΑΕΚ γύρισε και επισήμως σελίδα την Παρασκευή (8/6). Ανακοινώθηκε και επίσημη η έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία αθλητικού ιματισμού Capelli Sport.

Μάλιστα επαναδιατυπώθηκε και επίσημα, η συμφωνία για σχεδίαση φανέλας και αθλητικού υλικού, αποκλειστικά για την ΑΕΚ.

Πάντως ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Capelli Sport, Τζορτζ Άλτιρς, στις δηλώσεις που έκανε στο επίσημο σαιτ της ΠΑΕ, αναφέρθηκε στις προοπτικές της συνεργασίας με την ΑΕΚ. Συμπεριλαμβάνοντας και το νέο γήπεδο της Ένωσης:

"H AEK είναι διεθνώς αναγνωρισμένο ποδοσφαιρικό club με μεγάλη ιστορική κληρονομιά και ένθερμους φιλάθλους. Επενδύουμε στη συνεργασία με την ΑΕΚ προκειμένου να αναπτύξουμε από κοινού τη δυναμική των προϊόντων μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Η προοπτική του νέου γηπέδου της ομάδας αποτελεί για εμάς ιδιαίτερο σημείο αναφοράς και είμαστε βέβαιοι ότι η στρατηγική μας για την παροχή ιδιαίτερα καινοτόμων και ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών στην ομάδα και τους φιλάθλους της θα αποδώσει αμοιβαία οφέλη”.

Από την άλλη μεριά ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ Μηνάς Λυσάνδρου, τόνισε για την συμφωνία με τηνCapelli:

"Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την επίτευξη της συμφωνίας μας με την Capelli Sport, η οποία σε εμπορικό επίπεδο θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς στρατηγικούς συνεργάτες μας. Η δυναμική και οι ευρύτεροι στόχοι ανάπτυξης της Capelli Sport ταυτίζονται με την αγωνιστική μας κουλτούρα και είμαστε βέβαιοι ότι θα πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες, εντός και εκτός γηπέδων”.

Η ταυτότητα της Capelli Sport

Η Capelli Sport είναι διεθνής μάρκα προϊόντων αθλητικού ιματισμού και αξεσουάρ που ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη το 2011 και είναι μέλος του ομίλου εταιρειών GMA με μητρική εταιρεία την Capelli New York.

Τα προϊόντα της Capelli Sport συγκαταλέγονται ανάμεσα στα κορυφαία της αγοράς. Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της καλύπτει απόλυτα όλες τις ανάγκες των συνεργαζόμενων ομάδων και αθλητών και όλα τα στάδια σχεδιασμού και παραγωγής γίνονται από εταιρείες - μέλη του ομίλου.

Για τη σεζόν 2017-2018 η Capelli Sport σε παγκόσμιο επίπεδο συνεργάστηκε με: MSV Duisburg (Γερμανία), FSV Frankfurt (Γερμανία), HB Køge (Δανία), Penn FC (ΗΠΑ), Colorado Springs Switchbacks (ΗΠΑ), International Allies (Γκάνα), Παναχαϊκή 1891 (Ελλάδα), San Luis (Χιλή), Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Λιβάνου και με το παγκόσμιο δίκτυο ποδοσφαιρικών ακαδημιών Cedar Stars Academy.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ