ΑΕΚ

Αλμπάνης: "Τιμή να ανήκω στην ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Χρήστος Αλμπάνης, υποστήριξε ότι είναι τιμή του να φορά τη φανέλα της Ένωσης και παραδέχθηκε ότι ζήλεψε τη φιέστα των "κιτρινόμαυρων" στη Ριζούπολη.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού, Χρήστου Αλμπάνη, από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μάλιστα, πήρε τον αριθμό "7"΄στη φανέλα, που είχε την περυσινή σεζόν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο Χρήστος Αλμπάνης παραδέχθηκε ότι ζήλεψε τη φιέστα του "Δικεφάλου" στη Ριζούπολη στην τελευταία αγωνιστική της Super League για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι ευχήθηκε να το ζήσει κι ο ίδιος με τους "κιτρινόμαυρους".

"Είναι ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα μου και είναι μεγάλη τιμή για μένα να ανήκω στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ, σε έναν σύλλογο που δε χρειάζεται να πω εγώ πόσο μεγάλος είναι. Είναι πολύ σημαντικό ότι κατέκτησε τον τίτλο με ελληνικό κορμό και ότι αξιοποιεί το ελληνικό ταλέντο.

Εχω γνωρίσει από μικρός τις απαιτήσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, παίζοντας σε γερμανικές ομάδες αλλά με τον Απόλλωνα στη Super League, όμως η ΑΕΚ είναι είναι ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Εζησα, παρά το ότι δεν έπαιζα λόγω τραυματισμού, τη φιέστα της ΑΕΚ στη Ριζούπολη, ζήλεψα την ατμόσφαιρα και πραγματικά θα ήθελα κι εγώ να συμμετέχω σε αυτή στη γιορτή. Ελπίζω να έχω αυτή την ευκαιρία στο μέλλον ως παίκτης της ομάδας", υποστήριξε ο Χρήστος Αλμπάνης στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ