SUPER LEAGUE 2

Αλμωπός - Ολυμπιακός Β' 3-0: Με μπροστάρη τον Ρόβα έριξε τριάρα

Ο Ρόβας πανηγυρίζει το γκολ στο Αλμωπός - Ολυμπιακός Β'
Ο Ρόβας πανηγυρίζει το γκολ στο Αλμωπός - Ολυμπιακός Β' INTIME

Ο Αλμωπός Αριδαίας πήρε τη νίκη με 3-0 απέναντι στον Ολυμπιακό Β' χάρη σε δύο γκολ του Ρόβα (45', 47') και του Πρίκα στο 90+5' για την 15η αγωνιστική του α' ομίλου της Super League 2.

Σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Αλμωπός. Η ομάδα της Αριδαίας επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού Β' για την 15η αγωνιστική του α' ομίλου της Super League 2. Ήρωας των γηπεδούχων ήταν ο Ρόβας που σκόραρε δύο φορές στο 45' και στο 47ο λεπτό. Στη βαθμολογία οι ερυθρόλευκοι είναι στους 18 βαθμούς στην 6η θέση, ενώ στους 15 στην 8η θέση ο Αλμωπός.

Λίγο πριν απ' το τέλος του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι απέκτησαν προβάδισμα στο σκορ. Ο Χρήστος Ρόβας έδωσε το προβάδισμα στον Αλμωπό με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, έπειτα από σέντρα του Τριανταφυλλάκη. Σε πρώτο χρόνο ο Στουρνάρας απέκρουσε, φάνηκε να ελέγχει τη φάση, όμως στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο της μπάλας και αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Αλμωπός πέτυχε δεύτερο γκολ ξανά με τον Ρόβα. Ο Γιουκούδης κατέβασε την μπάλα, είδε τον 27χρονο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού Β' και βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Στουρνάρα, γράφοντας το 2-0.

Ο Ολυμπιακός Β' προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν και τρίτο γκολ. Έπειτα από ένα δοκάρι, ο Πρίκας πήρε την μπάλα και στο 90+5' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0.

Αλμωπός: Παϊτέρης, Γιαλαμούδης, Σουλιώτης, Σέχου, Πρίκας, Κέρθι, Άσλα, Κολλαράς, Τριανταφυλλάκης, Ρόβας, Γιουκούδης.

Ολυμπιακός Β': Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής, Τσέλιος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Νίκολιτς, Μαρίνος, Ντόι, Κωστή, Πινακάς.

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής, ο Απόλλων Λάρισας πήρε ανάσα επικρατώντας 2-0 της Νίκης Βόλου. Τα γκολ πέτυχαν οι Νούσιος στο 3ο λεπτό και ο Χατζής στο 81'. Στη 16η θέση οι Λαρισαίοι με πέντε ποντους, στην 7η θέση με 16 παρέμειναν οι Βολιώτες.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ