ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Με όρεξη, την ιδέα μας και το στυλ μας για νίκη επί του Ολυμπιακού"

Αλμέιδα: "Με όρεξη, την ιδέα μας και το στυλ μας για νίκη επί του Ολυμπιακού"
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Ματίας Αλμέιδα θεωρεί πως η ΑΕΚ πρέπει να διατηρήσει την ιδέα της και το στυλ της ακόμα και αν υπάρξουν αλλαγές και να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ματίας Αλμέιδα εξακολουθεί και μετά το 0-0 της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό να πιστεύει πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο Αργεντινός μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη υποστήριξε πως η ομάδα του έχει μεγάλο κίνητρο για τη νίκη αλλά αντίστοιχο έχουν και οι "ερυθρόλευκοι".

Για την κατάσταση στην ομάδα και τα προβλήματα με την ίωση και τους τραυματισμούς:

"Όλοι επανέρχονται. Δεν έχουν αλλάξει πολλά αυτές τις ημέρες, αλλά αυτό που βλέπω είναι μια ομάδα με πολλή όρεξη. Είναι πολύ ενωμένοι, πολύ δεμένοι μεταξύ τους και η αλήθεια είναι ότι αυτό μου δίνει χαρά".

Για το τι σκέφτονται μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό:

"Όπως έχω πει πρόσφατα, όλα θα κριθούν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαστε σε ισοβαθμία με μια μεγάλη ομάδα. Πάντα μιλάω καλά γι’ αυτή την ομάδα. Όχι μόνο τώρα, αλλά από τον Δεκέμβριο και κάθε φορά που ήταν να την αντιμετωπίσουμε.

Γιατί πάντα τρέφω τον απαραίτητο σεβασμό σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Και πιστεύω ότι το τέλος αυτής της διοργάνωσης, θα είναι ένα τέλος συγκινητικό. Αυτό που θέλω είναι να υπάρχει το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι ομάδες να βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους".

Για το αν είναι μια εβδομάδα, με δεδομένα τα προβλήματα, κατά την οποία ίσως χρειάζονται υπερβάσεις στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης των παικτών, αλλά και το πνευματικό:

"Ναι, αυτό που κάνουμε. Δεν πρέπει να αλλάξουμε τίποτα. Το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο είναι να διατηρείς μία ιδέα κι ένα στυλ κυρίως όταν τα πράγματα πάνε καλά".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

"Πιστεύω ότι όλοι έχουμε το ίδιο κίνητρο. Γιατί μπορεί να είναι ένα από τα τελευταία παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος, αλλά δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι. Σε κατάσταση κινήτρου νομίζω ότι είμαστε όλοι το ίδιο.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές, όλοι οι προπονητές, όλοι οι φίλαθλοι, όλοι θέλουν να κερδίσουν. Είναι κάτι φυσιολογικό σε αυτό το άθλημα και είναι κάτι που το κάνει όμορφο".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ