ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Δουλέψαμε σκληρά στην Ολλανδία, ο Φερνάντες έκανε καλό ντεμπούτο"

Ο Ματίας Αλμέιδα
Ο Ματίας Αλμέιδα INTIME SPORTS

Ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας μετά τη φιλική νίκη επί της Σερέν, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα δούλεψε σκληρά με άριστη προσπάθεια από τους παίκτες, ενώ ο Πάολο Φερνάντες έκανε καλό ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα.

Ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στην COSMOTE TV αμέσως μετά το φιλικό με τη Σερέν, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η προετοιμασία της ΑΕΚ πάει καλά, ότι οι παίκτες δούλεψαν σκληρά στην Ολλανδία, ενώ μίλησε με καλά λόγια και για το ντεμπούτο του Πάολο Φερνάντες

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στην COSMOTE TV: Για το κρύο και την προετοιμασία: "Έκανε πολύ κρύο, πράγματι. Η προετοιμασία μας πάει καλά και λειτούργησε σωστά η ομάδα. Στο διάστημα που είμαστε εδώ έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά, με άριστη προσπάθεια από τους παίκτες.

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε και κάποιους νέους παίκτες και όταν θα επιστρέψουμε στην Αθήνα θα έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους, με την επιστροφή αυτών που θα γυρίζουν από το Μουντιάλ".

Όσο για την προσαρμογή του Πάολο Φερνάντες: "Ήταν καλό το ντεμπούτο του. Θα μας δώσει τα δικά του στοιχεία. Μας καταλαβαίνει πολύ καλά πώς θέλουμε να παίξουμε παρότι είναι λίγο καιρό μαζί μας. Το πιο σημαντικό είναι πως οι παίκτες μου είναι χαρούμενοι και έχουν αυτοπεποίθηση".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ