ΑΕΚ

Άλλα ήθελε να ακούσει o Μητρόπουλος

Άλλα ήθελε να ακούσει o Μητρόπουλος
Μητρόπουλος INTIME SPORTS

Ο Παύλος Μητρόπουλος, είναι θετικός στο να ακολουθήσει με 50.000 την ΑΕΚ στην Γ', αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα χρήματα των δύο επόμενων χρόνων, την ίδια ώρα που έχει στα χέρια του πέντε προτάσεις από ομάδες της SL.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα του γηπέδου και τρέχει με γοργά βήματα για την έναρξη των έργων, ενώ το θέμα της ομάδας έχει αναλάβει η ομάδα που οργάνωσε με επικεφαλής τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Οι προτάσεις προς ποδοσφαιριστές έχουν ήδη ξεκινήσει προκειμένου να γίνει βολιδοσκόπηση για τις προθέσεις τους. Ανάμεσα τους και ο Παύλος Μητρόπουλος ο οποίος βρίσκεται στη λίστα των βασικών για την παραμονή στην ομάδα της... αντεπίθεσης.

Δεν ικανοποιήθηκε από 2ο και 3ο χρόνο

Σύμφωνα με πληροφορίες του AΕΚ1924.gr, η πρόταση που δέχτηκε το "Πιτ Μπουλ" από την ΑΕΚ ήταν για τριετές συμβόλαιο (1+2 λόγω Ερασιτεχνικού) που έφτασε στα 50.000 για τον πρώτο χρόνο αλλά για τα επόμενα δύο χρόνια τα ποσά δεν ικανοποίησαν των νεαρό μεσοαμυντικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης είναι δανεικός από τον Παναιτωλικό και έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με το ποσό να αγγίζει τις 100.000 ευρώ. Παράλληλα, ο Μητρόπουλος προκειμένου να αγωνιστεί στην ΑΕΚ την εφετινή σεζόν, δέχτηκε την πρόταση των 40.000 για 6 μήνες.

Το εμπόδιο του Κωστούλα

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ