ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Αλί Κοτς: "Έχουμε επίσημη πρόταση για Πέλκα"

Ο Δημήτρης Πέλκας με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε
Ο Δημήτρης Πέλκας με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε 2021 STR/ ASSOCIATED PRESS

Ο πρόεδρος της Φενέρ τόνισε ότι έχει ήδη προσφορά για την παραχώρηση του Έλληνα μέσου που φτάνει στα 6 εκατομμύρια ευρώ και ο ΠΑΟΚ περιμένει τις εξελίξεις σε πιθανή μεταγραφή για να βάλει επιπλέον χρήματα στα ταμεία του.

Ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ, Αλί Κοτς αποκάλυψε σε δηλώσεις του ότι έχει δεχθεί επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του Δημήτρη Πέλκα ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κοτς δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες για την ομάδα που έχει καταθέσει την συγκεκριμένη πρόταση για τον Έλληνα μέσο, ούτε πως σκοπεύει η ομάδα του να την αντιμετωπίσει.

Εδώ και καιρό στα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρεται ότι η Φενέρ δεν σκοπεύει να αποδεχθεί πρόταση για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ μικρότερη από τα 10 εκατομμύρια. Βέβαια υπήρξαν κατά καιρούς δημοσιεύματα που έλεγαν ότι η ρωσική Ρούμπιν Καζάν ενδιαφέρεται έντονα για τον Πέλκα σκοπεύοντας να καταθέσει προσφορά ακόμη και 15 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του. Τις τελευταίες ημέρες προέκυψαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον και της Λιόν και φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι σεναρίων γύρω από τον Πέλκα που έφτασε και στην αποκάλυψη του Αλί Κοτς για επίσημη πρόταση.

Όλα αυτά φυσικά και ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ καθώς ο Δικέφαλος διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης στα δικαιώματα του πρώην ποδοσφαιριστή του που φτάνουν στο 20%.

Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε τον Πέλκα πέρυσι με 1,6 εκατομμύρια ευρώ και έχει να εισπράξει και επιπλέον 500 χιλιάδες ως μπόνους απόρροια των καλών εμφανίσεων του.

Σε περίπτωση που ο παίκτης πάρει μεταγραφή τότε θα μπουν περισσότερα χρήματα στα ταμεία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΟΚ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ