ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Την άλλη εβδομάδα το ραντεβού επέκτασης με Αλεξανδρόπουλο

Οι Αλεξανδρόπουλος - Καμπετσής πανηγυρίζουν το 2-0 του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ
Οι Αλεξανδρόπουλος - Καμπετσής πανηγυρίζουν το 2-0 του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ EUROKINISSI

Η πρώτη επίσημη συνάντηση για την επέκταση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο έως το καλοκαίρι του 2024 και η βάση της προσφοράς των πράσινων.

Λίγες εβδομάδες πριν φύγει το 2020, πριν το "άστρο" του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου αρχίσει να λάμπει ολοένα και πιο έντονα, με τις σούπερ εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων, ο Παναθηναϊκός είχε ήδη ξεκαθαρίσει τη θέση του προς την πλευρά του 19χρονου μέσου και την επιθυμία όλου του κλαμπ, να προχωρήσει σε επέκταση του συμβολαίου του που λήγει στις 30 Ιουνίου 2022, κατά τουλάχιστον μία διετία. Ήτοι έως το καλοκαίρι του 2024.

Τόσο ο Πιέρ Ντρεοσί, όσο κι άλλα στελέχη της "πράσινης" ΠΑΕ είχαν μιλήσει με τον "Αλεξανδρό", μεταφέροντάς του τη διάθεση της ομάδας, του τεχνικού τιμ, αλλά και της ιδιοκτησίας για να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους και τα επόμενα χρόνια.

Πλέον μετά τις αρχικές, διερευνητικές συζητήσεις που έγιναν όλο αυτό το διάστημα, το θέμα θα αρχίσει να παίρνει πολύ πιο "επίσημο" χαρακτήρα από την επόμενη εβδομάδα. Μετά την επιστροφή του ατζέντη του Αλεξανδρόπουλου από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες για άλλες μεταγραφικές υποθέσεις.

Αν δεν αλλάξει κάτι, την επόμενη Τρίτη (2/2) ή την Τετάρτη (3/2) αναμένεται να γίνει συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τη διοίκηση των "πράσινων" να έχει ξεκάθαρη διάθεση για να "τελειώσει" το θέμα άμεσα και να μην δημιουργηθεί άλλο ένα... σίριαλ, όπως έγινε με άλλες περιπτώσεις ανανεώσεων στο παρελθόν.

Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να προσφέρει ένα συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές προς τον 19χρονο μέσο, που θα έχει ως "βάση" τις 100.000 ευρώ, με προοπτική να μπουν στην όλη συμφωνία κι ορισμένα εφικτά μπόνους, που θα ανεβάζουν σημαντικά το σύνολο των απολαβών του.

Από εκεί και πέρα, η διάθεση που υπάρχει απ’ την πλευρά του Αλεξανδρόπουλου είναι πολύ θετική, καθώς κι ο ίδιος θέλει να παραμείνει τα επόμενα χρόνια στους "πράσινους", για να εξελιχθεί ποδοσφαιρικά, να βελτιωθεί μέσα από την παρουσία του σε συνεχόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και να γίνει ένα πολύ σημαντικό μέρος του πρότζεκτ που θα "τρέξει" τα επόμενα χρόνια.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ