ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλεξανδρόπουλος: "Μου δίνει έξτρα κίνητρο το νέο συμβόλαιο"

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος κατά την υπογραφή της επέκτασης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό | 15 Ιουνίου 2021
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος κατά την υπογραφή της επέκτασης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό | 15 Ιουνίου 2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ IN TIME

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε στο κανάλι του Παναθηναϊκού για το νέο του συμβόλαιο και τους στόχους του που συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. (VIDEO)

Το μεσημέρι της Τρίτης (15/6) έπεσαν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου έως το 2024 με τον Παναθηναϊκό και ο νεαρός μέσος μίλησε στο κανάλι του τριφυλλιού για τις ευθύνες που φέρνει αυτό το νέο συμβόλαιο για τον ίδιο αλλά και τους στόχους του.

Τι σημαίνει για σένα το τρίτο επαγγελματικό σου συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό;

"Είναι μια πολύ χαρούμενη στιγμή για μένα να υπογράψω το τρίτο επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό σε τόσο μικρή ηλικία. Πιστεύω ότι μέσα από σκληρή δουλειά και εμπιστοσύνη εμένα και της ομάδας καταφέραμε να πετύχουμε αυτή τη στιγμή και είμαι χαρούμενος για αυτό και πρόθυμος να διεκδίσω και άλλα".

Σου προσθέτει πίεση ότι πλέον ο κόσμος έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από σένα;

"Σίγουρα οι απαιτήσεις ανεβαίνουν όχι μόνο ατομικά αλλά και ομαδικά γιατί πέρυσι δεν κάναμε τη χρονιά που θέλαμε και σκοπεύουμε να είμαστε καλύτεροι φέτος αλλά σαν Σωτήρης προσωπικά εγώ δεν σκέφτομαι πολλά αλλά την καθημερινότητα μου. Να μείνω όπως είμαι να δουλεύω ακόμα περισσότερο και μέσα από την προσπάθεια και τη βελτίωση θα μπορέσουν να επιτεχθούν και οι ομαδικοί και οι ατομικοί στόχοι".

Τι μπορεί να περιμένουν οι φίλαθλοι από εσένα φέτος;

"Βασικός δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό αυτή την άποψη έχω. Αυτή η χρονιά μου δίνει έξτρα κίνητρο ώστε να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες αλλά εννοείται πάνω απ' όλα να βελτιώνομαι και να διεκδικώ τη θέση μου στο βασικό κορμό του Παναθηναϊκό. Μέσα απ' αυτό θα καταφέρουμε την ομαδική βελτίωση και τους ατομικούς μου στόχους. Όπου είναι να είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας και να αγωνιστώ σε κορυφαίο επίπεδο".

Ξεκινάει μια σεζόν με νέες προσδοκίες. Ποιες είναι οι βλέψεις σου;

"Πάντα σαν άνθρωπος είμαι αισιόδοξος, αλλά ταυτόχρονα προσγειωμένος, πιστεύω είναι μια νέα αρχή για όλους μας. Πρέπει να την εκμεταλλευτούμε από την πρώτη προπόνηση κιόλας. Να δέσουμε σαν ομάδα και να δείξουμε ότι είμαστε καθημερινά ενωημένοι, αγαπημένοι και να πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ