ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι" Να νικήσουμε την Αταλάντα και να ανέβουμε στην έβδομη θέση, έχουμε Coppa Italia και Europa League"

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μπενφίκα
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μπενφίκα © 2022 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε πως δεν θα πρέπει η τιμωρία των 15 βαθμών να επηρεάσει την ομάδα του, αλλά είναι σημαντικό να απαντήσουν οι παίκτες του μέσα στο γήπεδο.

Το Ομοσπονδιακό Εφετείο αποφάσισε την Παρασκευή (20/1) την ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών από τη Γιουβέντους για οικονομικές παραβιάσεις σχετικά με την υπόθεση για ψευδή λογιστικά στοιχεία.

Οι "μπιανκονέροι" που αντιμετωπίζουν δύο κατηγορίες: η μία για τα ψευδή λογιστικά στοιχεία (μια υπόθεση που ξεκίνησε από το 2021) και η δεύτερη για τον τρόπο μετακίνησης των μισθών, έπεσαν στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ενόψει του αγώνα με την Αταλάντα την Κυριακή (22/1), ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναφέρθηκε στη βαριά καμπάνα, εξηγώντας πως η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά στο γήπεδο.

"Θα είναι ένας σημαντικός αγώνας. Μετά από όσα συνέβησαν, είναι φυσιολογικό να πρέπει να γίνουμε πιο συμπαγείς και να δουλέψουμε με χαμηλό προφίλ. Να σκεφτόμαστε μόνο το γήπεδο.

Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα για μας. Πρέπει να κερδίσουμε βαθμούς. Η Αταλάντα είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Παίζουμε εντός έδρας, πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε προσωρινά την έβδομη θέση. Έχουμε το Coppa Italia, το Europa League. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Δεν πρέπει να ξεκινήσουμε από το -15. Αυτά τα γεγονότα αφορούν τον σύλλογο. Θα υπάρξει έφεση. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τον αγωνιστικό χώρο. Στη νέα κατάταξη αυτή τη στιγμή έχουμε 22 βαθμούς, πρέπει να φτάσουμε στους 25.

Σε δύο μήνες θα υπάρξει νέα απάντηση. Τώρα πρέπει να ενωθούμε με τους οπαδούς".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ