ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Καλή επιτυχία στον Ντιμπάλα, η Ρόμα είναι η σωστή ομάδα για εκείνον"

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους στον τελικό του ιταλικού Κυπέλλου κόντρα στην Ίντερ | 11 Μαΐου 2022
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους στον τελικό του ιταλικού Κυπέλλου κόντρα στην Ίντερ | 11 Μαΐου 2022 @2022 ALESSANDRA TARNTINO

Η μετακίνηση του Ντιμπάλα στην Ρόμα αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε όλη την ποδοσφαιρική Ιταλία και από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει από η Γιουβέντους, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να υποστηρίζει πως ο Αργεντινός φορ έκανε σωστή επιλογή.

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να βρει τη χρυσή τομή με τον Πάουλο Ντιμπάλα για να τον κρατήσει και έτσι υποχρεώθηκε μετά από επτά χρόνια συνεργασίας μαζί του (2015-2002) να του ανοίξει την πόρτα της εξόδου, με τον Joya να έχει πολλούς μνηστήρες εντός ιταλικών συνόρων και να είναι τελικά η Ρόμα εκείνη που εξασφάλισε τις υπηρεσίες του.

Το γεγονός ωστόσο πως ανήκει πλέον σε ανταγωνιστική ομάδα δεν αλλάζει την άποψη των ανθρώπων της βέκια σινιόρα για τον Αργεντινό, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και να εκφράζει μάλιστα την άποψη πως έκανε σωστά που επέλεξε τους τζαλορόσι ως επόμενο βήμα στην καριέρα του λόγω... Μουρίνιο.

"Καταρχήν πρέπει να του πω καλή επιτυχία επειδή έχει δώσει πάρα πολλά στην Γιουβέντους. Είναι ένας πολύ άξιος παίκτης και πιστεύω ότι θα τα πάει καλά στην Ρόμα, πιστεύω μάλιστα πως είναι μία σωστή ομάδα για εκείνον", τόνισε ο Αλέγκρι στον τηλεοπτικό σταθμό "Dazn", για να προσθέσει:

"Είναι ένας παίκτης τον οποίο εξυπηρετεί το γεγονός πως στην επίθεση θα παίζει ο Είμπραχαμ. Έπειτα υπάρχει ο Μουρίνιο στην Ρόμα, που είναι πολύ ικανός".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ