ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Εκπληκτικοί οι Ντι Μαρία και Πογκμπά, υποχρέωσή μας το σκουντέτο"

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους σε ματς του Champions League κόντρα στην Βιγιαρεάλ | 16 Μαρτίου 2022
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους σε ματς του Champions League κόντρα στην Βιγιαρεάλ | 16 Μαρτίου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε με κολακευτικά λόγια για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Γιουβέντους σε συνέντευξη που παραχώρησε και ξεκαθάρισε πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι υποχρέωση για τους μπιανκονέρι τη φετινή σεζόν.

Η Γιουβέντους βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέσα από προπονήσεις και φιλικά ματς, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να παραχωρεί την πρώτη του συνέντευξη από τότε που ταξίδεψε η ιταλική ομάδα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και να βάζει ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν.

Ο έμπειρος Ιταλός προπονητής τόνισε πως η περυσινή σεζόν βρήκε την ομάδα του να μένει με άδεια χέρια για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια και η κατάκτηση της κορυφής είναι μονόδρομος για αυτήν, ενώ χαρακτήρισε εκπληκτικούς τους Ντι Μαρία και Πογκμπά και επαίνεσε τη διοίκηση για την άμεση κίνηση της αντικατάστασης του Ντε Λιχτ από τον Μπρέμερ.

"Η Γιουβέντους όπως πάντα αρχίζει τη σεζόν έχοντας ως αποστολή να πετύχει όλους τους στόχους, φέτος μάλιστα ήρθαν σημαντικοί παίκτες, κάποιοι έμπειροι και κάποιοι άλλοι νεότεροι.

Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά μας να και έχουμε μία καλή βάση για αφετηρία. Έχοντας μείνει για έναν χρόνο χωρίς τρόπαια, για πρώτη φορά μέσα σε δέκα χρόνια, έχουμε την υποχρέωση να πάρουμε το πρωτάθλημα", δήλωσε αρχικά ο Αλέγκρι, για να προσθέσει:

"Οι Ντι Μαρία και Πογκμπά είναι εκπληκτικοί, έχουμε επίσης έναν νεαρό παίκτη όπως τον Γκάτι αλλά και άλλους νεαρούς παίκτες που πρέπει να αξιολογήσω.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την έλευση του Μπρέμερ, είναι ένα πολύ δυνατό παιδί και με τα χαρακτηριστικά που ψάχναμε. Δεν υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες αυτού του επιπέδου και η διοίκηση ήταν πολύ ικανή που αντικατέστησε άμεσα τον Ντε Λιχτ.

Είμαι ευχαριστημένος, όμως τώρα αρχίζουν τα παιχνίδια και μας μένει μόνο ένας μήνας για την έναρξη της σεζόν".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ