LA LIGA

Αλαβές - Ατλέτικο 1-0: Η ουραγός σόκαρε τους πρωταθλητές

Οι παίκτες της Αλαβές πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Ατλέτικο για τη La Liga στο "Μεντιθορόθα", Βιτόρια | Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Αλαβές πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Ατλέτικο για τη La Liga στο "Μεντιθορόθα", Βιτόρια | Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Η Ατλέτικο έπεσε από την κορυφή της La Liga ύστερα από την ήττα της από την ουραγό Αλαβές στη Βιτόρια.

Η Αλαβές είχε πέντε ήττες στη φετινή La Liga και στην 6η αγωνιστική υποδεχόταν την πρωταθλήτρια Ατλέτικο. Σε άλλα πρωταθλήματα θα μπορούσε να είναι καταδικασμένη, αλλά όχι στο ισπανικό, αφού πήρε τη νίκη με 1-0 και ώθησε τους "ροχιμπλάνκος" στην πρώτη ήττα τους τη φετινή σεζόν.

Μόλις στο 4ο λεπτό οι Βάσκοι προηγήθηκαν με τον Λαγκουάρδια, βάζοντας δύσκολα στον Ντιέγκο Σιμεόνε. Η συνεργασία του ήρωα του αγώνα κόντρα στη Χετάφε, Λουίς Σουάρες, με τον Αντουάν Γκριεζμάν, δεν λειτούργησε, με συνέπεια το ημίχρονο να τελειώσει χωρίς τελική στην εστία της Αλαβές.

Η είσοδος του Ματέους Κούνια και του Άνχελ Κορέα στο 59' δεν άλλαξε κάτι για τους "ροχιμπλάνκος". Οι ευκαιρίες με το σταγονόμετρο και ο Αργεντινός τεχνικός δεν είχε άλλον επιθετικό στον πάγκο, την ώρα που η ομάδα του Χάβι Καγέχα αμυνόταν με εννέα παίκτες. Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους και η Ατλέτικο έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής στη La Liga

Η βαθμολογία της La Liga


TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ