ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αλάμπα: "Όλα είναι ελαφρώς μεγαλύτερα στη Ρεάλ σε σχέση με την Μπάγερν"

Ο Άλαμπα πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε για τη Ρεάλ επί της Μπαρτσελόνα | 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Άλαμπα πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε για τη Ρεάλ επί της Μπαρτσελόνα | 24 Οκτωβρίου 2021 © 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Νταβίντ Αλάμπα παραχώρησε συνέντευξη στο Γερμανικό "Kicker" όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύγκριση ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν, τονίζοντας ότι τα πάντα στους Μαδριλένους είναι "ελαφρώς" μεγαλύτερα.

Ο Νταβίντ Αλάμπα είναι ένα από τα πρόσωπα της Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν, λόγω και του τέρματος που σημείωσε με την Μπαρτσελόνα, στο πρώτο "Clasico" της καριέρας του στο Καμπ Νου.

Ο Αυστριακός κεντρικός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό "Kicker" όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σύγκριση των δύο ομάδων, τονίζοντας ότι η Ρεάλ είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από την Μπάγερν, λόγω της αύρας που επικρατεί στο σύλλογο, κάτι που το αντιλαμβάνεσαι και στην πόλη. Παράλληλα αναφέρθηκε και στη σύγκρισή του με τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Νταβίντ Αλάμπα ανέφερε για τον Σέρχιο Ράμος τα εξής: "Ήρθα εδώ για να γράψω τη δική μου ιστορία και να παίξω το παιχνίδι μου. Λαμβάνω τις συγκρίσεις όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν με ενοχλούν εντελώς.

Οι άνθρωποι αποδέχονται ότι είμαι εδώ και παίζω το ποδόσφαιρό μου. Είμαστε διαφορετικού στυλ ποδοσφαιριστές που δύσκολα μπορούν να συγκριθούν ο ένας με τον άλλον".

Για τις πρώτες του στιγμές στη Ρεάλ: "Ένιωσα αυτή την ιδιαίτερη αύρα και την ατμόσφαιρα από την πρώτη μέρα. Και μπορώ να σου πω ότι την ιστορία αυτής της ομάδας όταν περπατάω στο προπονητικό κέντρο ή στην πόλη. Αυτός ο σύλλογος είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Η Μπάγερν είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, όπως είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν μου χρειάστηκε πολύ. Παρ' όλα αυτά, τα πάντα εδώ στη Ρεάλ είναι ένα κλικ μεγαλύτερα χωρίς να θέλω να γίνω ασεβής στην Μπάγερν".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ LA LIGA BUNDESLIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ