ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος σε παίκτες Παναθηναϊκού: "Θα έπρεπε να ντρέπεστε, όποιος δεν θέλει η πόρτα είναι ανοικτή"

Ο Γιάννης Αλαφούζος
Ο Γιάννης Αλαφούζος EUROKINISSI SPORTS

Κεραυνοί από τον Αλαφούζο προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, για την εικόνα τους και την πορεία της ομάδας, με ατάκες περί "ντροπής" και "ανοικτής πόρτας" για όποιον δεν θέλει ή δεν μπορεί.

Η κάκιστη βαθμολογική συγκομιδή του Παναθηναϊκού και η πορεία του στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, που τον έχει φέρει στην 7η θέση κι εκτός της "ζώνης" των playoffs, έφεραν την οργισμένη αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο ιδιοκτήτης της "πράσινης" ΠΑΕ, σε μία κίνηση που δεν συνηθίζει, πήγε το πρωί της Πέμπτης (09/12) στο "Γ. Καλαφάτης" και πριν από την έναρξη της προπόνησης μίλησε σε πολύ σκληρή γλώσσα προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, θέτοντάς τους προ των ευθυνών τους.

Ο Αλαφούζος μάλιστα έφερε παραδείγματα άλλων ομάδων, τόνισε πως όλοι οι παίκτες θα έπρεπε να ντρέπονται για την έως τώρα πορεία της ομάδας και ξεκαθάρισε πως όποιος δεν θέλει μπορεί να αποχωρήσει τον Ιανουάριο καθώς "...η πόρτα είναι ανοικτή".

"Είμαι πολύ θυμωμένος και στεναχωρημένος με την εικόνα της ομάδας. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να σας δίνονται όλα τα μέσα και να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα. Φτάσαμε μετά απ' όλα αυτά να έχετε μέχρι και το θράσος να τσακώνεστε μεταξύ σας ή να σχολιάζει ο ένας τον άλλον. Ναι, κάποια παιχνίδια μπορούν να χαθούν, έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είναι όμως αδιανόητο να έχουμε αυτή τη βαθμολογική θέση. Μας έχουν περάσει τα Γιάννινα και ο ΟΦΗ με το 1/4 του μπάτζετ. Ο Άρης στην ουσία είναι έξι βαθμούς μπροστά μας. Είμαστε έβδομοι. Το καταλαβαίνετε; Έβδομοι και γι' αυτό πρέπει να ντρεπόμαστε. Έχετε ένα πολύ καλό προπονητή και μια εξίσου καλή τεχνική ομάδα κι όμως βρίσκεστε σε αυτή τη θέση. Σκεφτείτε πως ακόμα και πέρσι με τα τόσα γνωστά προβλήματα ήμασταν 5οι.

Φέτος ήταν και είναι υποχρέωσή μας να φτάσουμε πολύ ψηλότερα. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να σας πω, παίξτε τουλάχιστον για τον εαυτό σας. Πολλές φορές το πιο σημαντικό κίνητρο είναι αυτό που έχουμε μέσα μας".

Λίγο πριν ολοκληρώσει την σκληρή ομιλία του ο μεγαλομέτοχος του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όποιον δεν θέλει ή δεν... μπορεί:

"Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να έρθει στα γραφεία να το πει και να φύγει. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. Μετά τις γιορτές μπορείτε να αποχωρήσετε, η πόρτα είναι ανοιχτή...".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ