ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Έχετε την ποιότητα και την ευθύνη να ανατρέψετε την κατάσταση"

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρακολουθεί από τα επίσημα του ΟΑΚΑ αγώνα των πλέι οφς της Super League μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ
Ο Γιάννης Αλαφούζος παρακολουθεί από τα επίσημα του ΟΑΚΑ αγώνα των πλέι οφς της Super League μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ και μίλησε στους παίκτες του τριφυλλιού για τα έξι ματς που απομένουν στα playoffs όπου οι πράσινοι παίζουν τα πάντα.

Το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει ο Παναθηναϊκός επισκέφτηκε ο Γιάννης Αλαφούζος λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης (21/4, 21:30, NOVASPORTS) στο ΟΑΚΑ.

Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τόσο ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ όσο και για τα εναπομείναντα παιχνίδια των playoffs λέγοντας πως σε αυτά τα ματς οι πράσινοι παίζουν τα πάντα.

Αυτό που σημείωσε είναι πως έχουν την ποιότητα αλλά και την ευθύνη να ανατρέψουν την κατάσταση και περιμένει να δει να συμβαίνει αυτό από το παιχνίδι κόντρα στους "κιτρινόμαυρους".

Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Έχουν απομείνει έξι παιχνίδια στα οποία παίζουμε τα πάντα. Τόσο σήμερα όσο και στα υπόλοιπα ματς θέλω να παίξετε με το μυαλό και την καρδιά σας. Όταν το κάνετε αυτό κερδίζουμε, όταν συμβαίνει το ένα από τα δύο το αποτέλεσμα δεν είναι καλό. Έχετε την ποιότητα και την ευθύνη να ανατρέψετε την κατάσταση και περιμένω να το κάνετε γιατί εξαρτάται από εσάς. Καλή μας επιτυχία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ