ΗΡΑΚΛΗΣ

Άκαρπη συνάντηση με Γεωργιάδη

Άκαρπη συνάντηση με Γεωργιάδη
Γεωργιάδης

Η επιθυμία του Γιώργου Γεωργιάδη, που είναι πλέον γνωστή, να λύσει το συμβόλαιό του με τον Ηρακλή που ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι

Ο Σλοβάκος τεχνικός του Ηρακλή κατά την άφιξή του σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα δήλωσε άγνοια τονίζοντας πως ότι ξέρει το πληροφορήθηκε από τα δημοσιεύματα του Τύπου ενώ την ίδια ώρα στα γραφεία υπήρχε συνάντηση μεταξύ του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Κώστα Παπαζαφειρίου, με τον Γιώργο Γεωργιάδη.
Η συνάντηση διήρκεσε περίπου μία ώρα χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ωστόσο αυτό που διαφάνηκε αν και άκαρπη είναι πως το όλο θέμα συνεχίζει να παραμένει ανοιχτό χωρίς να αποκλείεται η λύση του συμβολαίου του "μπέμπη" με τον Ηρακλή και η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ όπως επιθυμεί και ο ίδιος για να κλείσει την καριέρα του.

Εξετάζουν Μαραγκού

Αν και ξαφνικά στον Ηρακλή εξετάζουν την περίπτωση του Χρήστου Μαραγκού που στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας έμεινε ελεύθερος από τον Άρη. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από την Μίκρα η ΠΑΕ
Ηρακλής σε συνδυασμό με την θετική άποψη του Γιόζεφ Μπουμπένκο έχει βάλει στο στόχαστρο της τον 23χρονο Κύπριο αμυντικό μέσο και εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του.

Στα υπέρ του Ηρακλή ότι από την πλευρά του ο Μαραγκός δείχνει να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή. Εκείνο πάντως που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι τα δικαιώματα του στην Ανόρθωση, οπότε αν ο Ηρακλής τον εντάξει στο δυναμικό του θα τον αποκτήσει με την μορφή, που πήρε το καλοκαίρι τον Ρίβας από την Ιντεπεντιέντε, δηλαδή ως δανεικό στο ξεκίνημα της συνεργασίας και στη συνέχεια αν επιθυμεί με όψιον αγοράς.
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ