EUROPA LEAGUE

Άιντραχτ: Οι θριαμβευτές του Καμπ Νου έτρεξαν στην Μπαρτσελονέτα και αποθεώθηκαν από τον κόσμο τους

Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν στο Καμπ Νου τη νίκη τους επί τη Μπαρτσελόνα | 15 Απριλίου 2022
Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν στο Καμπ Νου τη νίκη τους επί τη Μπαρτσελόνα | 15 Απριλίου 2022 © 2022 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Η επόμενη της μεγάλης πρόκρισης της Άιντραχτ επί της Μπαρτσελόνα μέσα στο Καμπ Νου βρήκε τους ποδοσφαιριστές των Γερμανών να κάνουν αποθεραπεία στους δρόμους της Βαρκελώνης υπό το χειροκρότημα των οπαδών τους και βουτιές στην παραλία.

Η Άιντρταχτ πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League με τη νίκη της επί της Μπαρτσελόνα με 3-2 στο Καμπ Νου μπροστά σε 30.000 οπαδούς της που βρέθηκαν στη Βαρκελώνη την Πέμπτη (14/4) το βράδυ και η επόμενη του αγώνα βρήκε τους Γερμανούς ποδοσφαιριστές στην πόλη της Καταλωνίας.

Συγκεκριμένα η αποστολή δεν επέστρεψε μετά το ματς πίσω αλλά διανυκτέρευσε στη Βαρκελώνη και μάλιστα την Παρασκευή (15/4) το πρωί το πρόγραμμα για τους θριαμβευτές του Καμπ Νου περιελάμβανε πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω της αναμέτρησης που ακολουθεί εκτός έδρας με την Ουνιόν Βερολίνου.

Ο Κέβιν Τραπ και οι συμπαίκτες του έβαλαν τα προπονητικά τους και άρχισαν να τρέχουν στους δρόμους της Βαρκελώνης και συγκεκριμένα στη ράμπλα και την Μπαρτσελονέτα.

Μάλιστα στο διάβα τους είδαν και αρκετούς από τους 30.000 φίλους των Γερμανών που είχαν μείνει στην πόλη της Ισπανίας να τους αποθεώνουν και να τους χειροκροτούν για την πρόκριση τους στα ημιτελικά του Europa League.

Οι Γερμανοί φάνηκαν να το απολαμβάνουν σε μεγάλο βαθμό και μάλιστα οι περισσότεροι είχαν μαζί και τα κινητά τους για να αποθανατίσουν τις στιγμές.

Ήταν λογικό μετά τη σπουδαία αυτή πρόκριση να υπάρχει και κάποια χαλαρότητα και αυτό φάνηκε όταν στο τέλος της αποθεραπείας οι παίκτες των Γερμανών κατέληξαν να κάνουν μπάνιο στην παραλία της Μπαρτσελονέτα.

TAGS EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ