CHAMPIONS LEAGUE

Αϊντχόφεν - Μπενφίκα: Η ασύλληπτη ευκαιρία του Ζάχαβι να παραβιάσει την εστία του Βλαχοδήμου

Αϊντχόφεν - Μπενφίκα: Η ασύλληπτη ευκαιρία του Ζάχαβι να παραβιάσει την εστία του Βλαχοδήμου
PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Έραν Ζάχαβι είχε χρυσή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την Αϊντχόφεν στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μπενφίκα όμως έστειλε τη μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, μπροστά σε ανυπεράσπιστη εστία.

Η Αϊντχόφεν ήθελε πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην Μπενφίκα μετά την ήττα της με 2-1 στην Λισσαβώνα στο πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα play offs του Champions League, όμως αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στο να διασπάσει την άμυνα των Λουζιτανών.

Στο 42' ο Οδυσέας Βλαχοδήμος σταμάτησε με εντυπωσιακό τρόπο τον Μαντουέκε σε τετ α τετ των δύο παικτών ενώ στο 62' το κοινό του "Φίλιπς Στάντιον" είχε σηκωθεί για να πανηγυρίσει, για να δει τη μπάλα να μην καταλήγει στα δίχτυα και να μην πιστεύει στα μάτια του.

Και αυτό γιατί μετά απο παράλληλη μπαλιά του Γκάκπο από τα δεξιά, ο Έραν Ζάχαβι βρέθηκε μόνος απέναντι στην εστία της Μπενφίκα με τον Βλαχοδήμο εξουδετερωμένο, όμως με το πλασέ που έκανε από το ύψος της μικρής περιοχής τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, για να παραμείνει το 0-0 προς απογοήτευση των παικτών του Ζόρζε Ζεσούς.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ