ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αιγυπτιακά ΜΜΕ: "Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στον Καρίμ ελ Ντεμπές"

O Καρίμ ελ Ντεμπές
O Καρίμ ελ Ντεμπές

O 18χρονος Αιγύπτιος αριστερός φουλ μπακ Καρίμ ελ Ντεμπές είναι έτοιμος να μετακινηθεί από την Ουάντι Ντέγκλα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με ΜΜΕ της αφρικανικής χώρας.

Έτοιμος να φέρει τον Καρίμ ελ Ντεμπές στην Ελλάδα είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με αιγυπτιακά ΜΜΕ. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 2003) της Ουάντι Ντέγκλα αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, αλλά και του αριστερού εξτρέμ και προορίζεται, αρχικά, για την δεύτερη ομάδα των ερυθρόλευκων.

Ο νεαρός παίκτης έχει 22 συμμετοχές, 1 τέρμα και 1 ασίστ με την Ουάντι Ντέγκλα στο πρωτάθλημα, ενώ το περασμένο καλοκαίρι ενδιαφέρθηκε έντονα για την απόκτησή του η Αλ Αχλί.

"Το ταλέντο της Ουάντι Ντέγκλα είναι κοντά στον Ολυμπιακό", ανέφερε η ιστοσελίδα Skorouknews.com, προσθέτοντας τα εξής: "Ο Καρίμ Ελ Ντεμπές δέχτηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό κατά την τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο, για να αποκτήσει τις υπηρεσίες του. Ο παίκτης κατάφερε να τραβήξει την προσοχή πάνω του την περασμένη σεζόν, κάτι που έκανε τους υπεύθυνους του συλλόγου της Αλ Αχλί να κινηθούν για την απόκτησή του τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν στέφθηκαν με επιτυχία.

Σύμφωνα με πηγή κοντά στον παίκτη, οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής ομάδας με τον Ντεμπές βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Ο Ολυμπιακός θέλει να συμπεριλάβει στο δυναμικό του τον Καρίμ ελ Ντεμπές διότι έχει τη δυνατότητα να παίξει σε περισσότερες από μία θέσεις".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ