SPORTS & GOSSIP

Άγριος καβγάς του Φόντεν με τη σύντροφό του σε παραλία στην Κέρκυρα

Άγριος καβγάς του Φόντεν με τη σύντροφό του σε παραλία στην Κέρκυρα
PRINTSCREEN

Η Sun έφερε στο φως της δημοσιότητας VIDEO, στο οποίο φαίνεται ο Φιλ Φόντεν να έχει έναν άγριο καβγά με τη σύντροφό του σε παραλία της Κέρκυρας, όπου ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι κάνει τις διακοπές του.

Ο Φιλ Φόντεν, μετά από μία δύσκολη χρονιά στην Μάντσεστερ Σίτι, περνάει τις διακοπές του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα. Ωστόσο, αυτές οι στιγμές χαλάρωσης πριν από τη νέα σεζόν δεν φαίνεται ότι του βγήκαν σε καλό.

Η Sun έφερε στη δημοσιότητα VIDEO, όπου φαίνεται ο Φόντεν να αποχωρεί εσπευσμένα από παραλία της Κέρκυρας, έχοντας έντονο καβγά με τη σύντροφό του, Ρεμπέκα Κουκ.

Οι πληροφορίες της αγγλικής εφημερίδας αναφέρουν πως ο καβγάς ξεκίνησε όταν η Ρεμπέκα είδε το κινητό του Φόντεν, ενώ εκείνος κολυμπούσε. Φέρεται να φώναξε στον εξτρέμ της Σίτι, ενώ έφευγαν από την παραλία: "Θεωρείς ότι είμαι ηλίθια;".

Οι άντρες ασφαλείας του χώρου βοήθησαν το ζευγάρι να αποχωρήσει από το beach bar, την ώρα που ο καβγάς συνεχιζόταν. Οι δύο τους έχουν σχέση από τα εφηβικά τους χρόνια και έχουν δύο παιδιά.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ