Άγρια συμπλοκή οπαδών στη Χαριλάου

Ένα άτομο τραυματίστηκε κατά τη συμπλοκή και στη συνέχεια συνελήφθη αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για τις πρώτες βοήθειες.

Άγρια συμπλοκή μεταξύ ατόμων σημειώθηκε περίπου στις 16.00 το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αντίπαλες ομάδες οπαδών που συνεπλάκησαν μεταξύ τους, έχοντας στην κατοχή τους ρόπαλα και αιχμηρά αντικείμενα.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ομάδα τεσσάρων ατόμων επιτέθηκε σε έναν νεαρό. Στη συνέχεια ομάδα ατόμων που αντιλήφθηκε το περιστατικό κυνήγησε τους τέσσερις που ξεκίνησαν το επεισόδιο τραυματίζοντας έναν εξ αυτών, ηλικίας 18 ετών.

Ο νεαρός που τραυματίστηκε κατά τη συμπλοκή στη συνέχεια συνελήφθη, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Την προανάκριση και την έρευνα για το συμβάν διεξάγει το τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: NEWS247.GR

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν συνέλαβαν τον Μανώλη Αγγελόπουλο να παίζει μπαρμπούτι

"Τι κάναμε δηλαδής; Ζάρια παίζαμε. Τι θέλατε να παίζουμε; Μπριτς και κουμ-καν";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.