ΙΤΑΛΙΑ

Αγώνας στην Ιταλία ξεκίνησε με καθυστέρηση γιατί τα δοκάρια ήταν χαμηλότερα, έσκαψαν τη γραμμή και ξεκίνησε κανονικά

Αγώνας στην Ιταλία ξεκίνησε με καθυστέρηση γιατί τα δοκάρια ήταν χαμηλότερα, έσκαψαν τη γραμμή και ξεκίνησε κανονικά
PRINT SCREEN

Ο αγώνας της Σαντζιοβανέζε και της Γκροσέτο για τη Δ' κατηγορία της Ιταλίας, ξεκίνησε με καθυστέρηση γιατί τα δοκάρια ήταν χαμηλότερα. Το γήπεδο σκάφτηκε στο σημείο της γραμμής του τέρματος, για να επανέλθει στις ακριβές διαστάσεις και να ξεκινήσει ο αγώνας.

Ένα παιχνίδι της Serie D της Ιταλίας μεταξύ της Σαντζιοβανέζε και της Γκροσέτο, το οποίο διεξήχθη στις 19 Μαρτίου, έγινε viral. Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των δύο ομάδων, οι φιλοξενούμενοι διαπίστωσαν ότι τα δοκάρια είναι χαμηλότερα, όπως αναφέρει το ιταλικό sky sport.

Αφού έγιναν οι μετρήσεις με μεζούρα διαπιστώθηκε ότι τα δοκάρια ήταν περίπου δέκα εκατοστά χαμηλότερα. Για να μην αναβληθεί το παιχνίδι οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να σκάψουν τις γραμμές για να έρθουν τα δοκάρια στις σωστές διαστάσεις. Μετά από 45 λεπτά διαπιστώθηκαν ότι τα δοκάρια είναι σωστό ύψος και το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά.

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 1-1, ενώ από τα αξιοσημείωτα είναι ότι στο ματς εκτελέστηκαν τρία πέναλτι και μόνο το έγινε γκολ. Οι φιλοξενούμενοι κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα γι' αυτό το ματς.

Φωτογραφίες και VIDEO από τον αγώνα στην Ιταλία που έγινε viral:

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ