ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Αγκουέρο: Ένα μήνα εκτός, χάνει τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό

Αγκουέρο: Ένα μήνα εκτός, χάνει τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έχει τραυματιστεί στον οπίσθιο μηριαίο, αναμένεται να μείνει εκτός για ένα μήνα, όπως γράφουν στο Νησί, επομένως δεν θα παίξει στους δυο αγώνες της Μάντσεστερ Σίτι με τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο, όπως μεταδίδουν στο Νησί, αναμένεται να μείνει εκτός για ένα μήνα εξαιτίας του τραυματισμού του στον οπίσθιο μηριαίο στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουέστ Χαμ και αυτό σίγουρα αποτελεί πλήγμα για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η εξέλιξη αυτή απασχολεί φυσικά και τον Ολυμπιακό, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός δεν θα είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με τους Πειραιώτες για τους ομίλους του Champions League. Οι δυο ομάδες θα ανταμώσουν την 3η και την 4η αγωνιστική, με τους αγώνες να διεξάγονται 3 και 25 Νοεμβρίου σε Etihad και Γεώργιος Καραϊσκάκης αντίστοιχα.

Σίγουρα θα χάσει τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, ενώ πιθανότατα θα είναι εκτός και στον δεύτερο, μιας και θα γίνει σε λιγότερο από ένα μήνα. Θα κάνει αγώνα δρόμου μεν μήπως και προλάβει, αλλά δύσκολα θα ρισκάρει ο Γκουαρδιόλα αν δεν είναι 100% έτοιμος ο ποδοσφαιριστής του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ