ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγκιμπού Καμαρά: "Κάνω πράξεις τις οδηγίες του Μαρτίνς, ο Μαντί είναι αδερφός μου"

Ο Αγκιμπού Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Αγκιμπού Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη EUROKINISSI

Ο Αγκιμπού Καμαρά σχολίασε πως πάντα σέβεται τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ μίλησε για τις σχέσεις του με τον Μαντί Καμαρά, τον οποίο βλέπει σαν αδερφό.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη για την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Αγκιμπού Καμαρά στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως του αρέσει να σέβεται τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ σχολίασε πως βλέπει τον Μαντί Καμαρά σαν αδερφό και ανταλλάζουν συνεχώς ιδέες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αγκιμπού Καμαρά:

Για την πίεση στα πρώτα λεπτά που άσκησε στον Αστέρα: "Νομίζω ότι ήταν καθοριστική. Ο προπονητής μάς είπε να είμαστε ήρεμοι. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε πολύ καλή αρχή και μετά από 10 λεπτά είχαμε ήδη τις αντιδράσεις που έπρεπε".

Για το γκολ: "Από τη στιγμή που είδα την μπάλα αποφάσισα να σουτάρω και όχι να σεντράρω. Έγινε το γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος".

Για το γεγονός ότι έχει κερδίσει φανέλα βασικού: "Αυτό που αρέσει στον προπονητή είναι ότι θα σεβαστώ τις οδηγίες και τις συμβουλές του. Κάνω πράξη αυτές τις οδηγίες".

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Όλος ο κόσμος μού έχει μιλήσει για τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ξέρω πόσο σημαντικά είναι. Και όλοι προετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά για αυτό το παιχνίδι, τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά".

Για το όνειρο να παίξει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα: "Είμαι συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό".

Για την Ελλάδα: "Έως τώρα μου αρέσουν όλα πολύ. Όλος ο κόσμος, οι φίλαθλοι, οι συμπαίκτες μου, όλοι μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι το παιδί τους. Όλοι με αγαπούν. Ο Μαντί είναι ένας αδερφός και ανταλλάσσουμε συνεχώς ιδέες. Βρίσκουμε και τρόπο για να βοηθάμε την ομάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ