ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγκιμπού Καμαρά: "Έπρεπε σήμερα να δώσουμε απάντηση"

Ο Αγκιμπού Καμαρά πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Ο Αγκιμπού Καμαρά πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ INTIME

Ο Αγκιμπού Καμαρά μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι έπρεπε να δώσουν απάντηση, ενώ αναφέρθηκε και στο πρεσάρισμα στον Δικέφαλο.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Ο Αγκιμπού Καμαρά που σκόραρε ένα γκολ και έβγαλε μία ασίστ τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι έπρεπε να δώσουν απάντηση μετά την ήττα απέναντι στην Άιντραχτ. Ακόμη αναφέρθηκε στο πρεσάρισμα της ομάδας του, ιδιαίτερα πάνω στον Εσίτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αγκιμπού:

Για τη νίκη: "Έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα σήμερα μετά την ήττα στη Φρανκφούρτη που δεν είχαμε καλή εικόνα. Έπρεπε σήμερα να δώσουμε απάντηση, να συγκεντρωθούμε και να πάρουμε το παιχνίδι".

Για το γκολ του και την αμεσότητά του: "Πραγματικά έτσι σκέφτομαι. Μόλις πλησιάζω στην περιοχή, παίρνω και την απόφαση τι θα κάνω πώς να ενεργήσω για αν πλησιάσω".

Για τα κλεψίματά του και αν είναι οδηγία προπονητή: "Ναι, ο προπονητής μας έχει δώσει την οδηγία ότι πρέπει να πιέζουμε και αυτό κάνω. Στο προηγούμενο παιχνίδι αυτό μας έλειψε, σήμερα τα πράγματα ήταν διαφορετικά".

Για τον Γκάρι Ροντρίγκες: "Η παρουσία του μας βοήθησε πολύ στο πρώτο ημίχρονο, μας βοήθησε να έχουμε ένταση. Στο δεύτερο όταν βγήκε μας έλειψε".

Για το αν συμφωνεί ότι είναι MVP του αγώνα: "Θα ψήφιζα τον εαυτό μου γιατί ήταν σημαντικό το γκολ που έβαλα και η ασίστ μου".

Για την πίεση στον Εσίτι εάν ήταν οδηγία: "Ναι αυτή ήταν η οδηγία, έπρεπε να πιέσουμε και αφού πάρουμε την μπάλα να πιέσουμε γρήγορα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ